illa ask iliskisi olmak zorunda degil.

güveninizi zedeleyen biriyle üzerinde ugrasip tekrardan güvendiginiz oldu mu?


 

Ben o konuda dünya markası denebilecek seviyede kötüyüm. Maalesef bir kere o güven kırılınca eskiye dönemiyorum. Çıkartıyorum hayatımdan o kişiyi.

Bu huyumdan memnun değilim. Ama değiştiremedim.

pispinti

Ben sanırım tekrar tekrar şans veriyorum ama bende ya da karşıda değişen bir tavır ya da anlayış yoksa tarih tekerrür ediyor.

sekizdokuzon

öncelikle: youtu.be
kendi adima olmuyor. 21 senelik arkadasimla sorunlar yasadim, basta kabullenemedim, anlam veremedim, bahaneler ürettim falan ama bir süre sonra mecbur kabullendim ve sonra da astim. duygusal olarak arindim.
su noktada özür gelse de eskisi gibi olmaz. hem tecrübe edindigim icin hem de kendimi birini yeniden sevmeye zorlayamadigim icin.
kendisiyle görüsüyorum hala ama artik hayatimda iyi ya da kötü bir gelisme olunca onunla paylasmiyorum. senede 3-4 defa konusuyoruz, o kisa sürede belki birkac sey anlatiyorum ama asla her seyimi paylasmiyorum artik. cünkü biliyorum ki fesat kocasiyla beraber evimize aldigimiz yumurtalarin numarasina kadar kontrol edip yumurta numarasi yaristiriyorlar.

tam bu olayla ilgili entry'm var hatta: eksisozluk.com

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim

oldu tekrar başka bokluk yaptı

eja

Bana göre bir insan bir yanlışı bir kez yaptıysa her zaman yapar.
İlla birebir aynısını yapmak zorunda değil ama mutlaka yanlış yapar.
Bu yüzden affetmek bende yok.

Hiç mi tekrar konuştuğun biri olmadı dersen;
Oldu, mecburiyetten oldu, aynı ortamlarda bulununca ve aşırı ısrar sonucu artık sussun diye oldu.
Ama sonuca baktığımızda yine ben haklı çıktım.

mutekebbir

Fiili olarak oldu, zihnen olmadı. Davranış bazında güvenen biri gibi davranıyorum ama samimi olarak eskisi gibi güvenmiyorum. Yanlış bir şey olsa "aa nasıl olabilir" demem yani. Bu da güvenmiyorum demenin daha ılımlı bir hali gerçi :D

akhenaten

Her seyi güven üzerine insa etmek narsizm alametidir. Meali su'dur:

"Sen benim prensiplerime ayak uyduramadin öyleyse benimle degilsin"

Yourcousinmarvinberry

İnsan istedikten sonra her şey olur. Kinci olmaya gerek yok.

numlock

Kırılan kalp onarılır tabii ki ama bozulan güvenin onarılması için biraz enayi olmak şart.

nawar

Karşı tarafın ne yaptığına bağlı.

Affedilebilecek şeylerde de iki taraf karşılıklı, yaşanılan durum için ne hissettiğini birbirine samimi bir şekilde anlatır, duygularını ifade ederse ve iki taraf da samimi bir şekilde özür dilerse güven de geri kazanılır, kırılan kalp de onarılır.

rock n roll

rock n roll + 1

gabe h coud

Karşı tarafın pişmanlığı samimi gelirse devam. Arkadaşlık çok uzun yıllardır sürüyorsa daha töleranslı davranırım çünkü kaç yıldır birlikte inşa edilen bir şeyi hemen yıkmak kolay olmuyor. Daha kısa süreli arkadaşlıklar için de gelecekteki daha büyük kalp kırıklıkları için uyarı olur derim bırakırım ya da eski samimiyeti göstermem.

Yarın bir gün ben de isteyerek istemeyerek kalp kırarım, hata yaparım. Tek bir hatamdan dolayı sevdiklerimi kaybetmek istemem

black holes in the sky
1

mobil görünümden çık