Ne şekilde girdiğinden emin degilim. Yaşadığım sorun şu. Her an her sayfada her uygulamada, banka uygulamalarıni kullanırken, sesli arama yaparken hatta bu duyuruyu yazarken sürekli reklam giriyor. Telefon mi 11 lite. Sifirlama şansım yok. Ayarlardan vs nasıl çözebilirim. Teknoloji cahili olduğumu dikkate alarak cevap verirseniz sevinirim. Biriyle konusurken bile bangır bangır reklam cingili çalıyor ve konuşulanları anlayamıyorum.




 

Sıfırlamadan yapmak biraz zor olabilir ama en son ne yüklediniz ve ondan sonra bu durum oluştu? o saptanırsa en azından son yüklediğiniz şeyi silerseniz düzelebilir.

biergarten

o telefonla banka işlemi yapmak aşırı riskli. bir anda tüm hesabı boşaltabilirler. telefonu uzaktan zombie yapabilecekleri için bir gece sanki kendi ellerindeymiş gibi uygulamaya girip krediyi çeker transferi yapar kapatırlar.

xiaomilerde saçmasapan sistemsel reklamlar da olabiliyor acaba öyle birşey mi ? ama konuşurken bile reklam çıkmasına hiç denk gelmedim. telefonla şüpheli bir linke tıkladınız mı ? marketten güvenilmez candy crush varyasyonları gibi birşey yüklediniz mi ?

bence güvenlik için telefona "Bitdefender Mobile Security for Android" kurun ve taratın. çoğu virüs ve trojanı tespit ediyor ve siliyor. galiba ilk 30 ün bedava olması lazım.

bedava kullanım vermiyorsa da yıllığı 200tl olması lazım. mutlaka paraya kıyın ve alın.

orpheus

Ben de eset mobile security kur, ama lisanslı kur diyecektim. Eset ödeme koruması falan da var

conta

antivirüs yükleyin. tarayıcı bildirimlerini kapatın.

kesmekes laleler
1

mobil görünümden çık