Arkadaşlar merhaba
Yazlıkta bizim arkadaş grubu var. Birbirimize arabayla maksimum 5 er dakika uzaklıktayız. Gittiğimiz bir akşam sahili var o da hepimize yürüyerek 20 dakika gibi.
Bir arabalı arkadaş (a/erkek) gruptan mesaj attı ben biraz erken gideceğim diye. Diğeri yürüyecekmiş evden çıkmış. 5 dakika sonra ben bu a kişisini aradım beni de alsın diye, telefonuna bakmadı. Ardından gruba yürüyerek geleceğimi ve gecikeceğimi yazdım.
Sonra b kişi (kız) gruba beni a alacak onu bekliyorum diye mesaj attı. Hiç seni de alalım falan yok. Ben de bi gıcık oldum. Çünkü b kişisiyle evimiz dip dibe. 9 ev falan var arada. Neyse dedim gıcık olma giy mayonu git, denize girip dönersin.

Aradan 10 dakika geçti a kişisi aradı işte aramışsın da duymamışım da şimdi b yi aldım da senin evi de geçtik de ama döneriz de vb…andersenden masallar. Ben de siz gidin ben gelirsem gelirim dedim. Siz olsanız gider miydiniz? Sinsi geldi.
Sonra c kişisi aradı kız. Sen yürüyeceksin diye ben sana göre sahile geldim lütfen gel gel deyip durdu ama tadım kaçtı. Ne yapayım? Hevesim kaçtı.

 

Hevesinin kaçtığını gösterme derim. Böyle şeylerle yıkılabildiğine kanaat getirirlerse seni uzaklaştırmak istedikler zaman bu tarz şeylere başvururlar, kolay olur yani. Önemseme derim, güçlü ol. Yürüyerek git yürüyerek dön.

Gerçi düzeniniz nedir bilmiyorum, belki dönüşlerde arabası olan bırakıyordur, bir de belki arabalı bey c hanıma abayı yakmaktadır vs. İmkan vermek de lazım bir yandan. Özgür ol özgür, güçlü ol. Hiç üzmesin seni böyle şeyler.

muhayyer divan

belki özel bir muhabbetleri vardır bu ikisinin. yalnız kalmak istemişlerdir 5 dk. ben erken gidicem demiş belli ki bi iş dönüyor orada.

arabasız git nolcak.

art cat chocolate

bende sahildeyim gel beraber yürüyelim

baldan kaymak

muhayyer şiir gibi yazmış, onu dinle derim. hevesini kimsenin kaçırmasına izin verme, şurada yazın yarısı bitti bile zaten. tadını çıkar ne güzel yazlığınız varmış.

titanyum22

Geri dönüp alabileceklerini söylemişler daha ne yapsın görmemiş duymamış olabilir. Bu kadar tripli hayat sizi de çevrenizi de yorar. Daha sakin ve çok yönlü düşünün.

mutekebbir

Hakkaten yaaa ilk defa bu kadar tuzu kuru derdim oldu. En azından buna sevineyim.
Sağolun. Gitmemeye karar verdim zaten çıkasım da yok gibiydi.
Zaten bi tek c olan kızla eğleniyorum. Onunlar da tek görüşürüm.

Mirabel

Sizin pencerenizden evet bi kötü hissettim ama gerçekte ne oldu bilmiyoruz.

O yüzden bu tarz şeylerde hemen bozulmak yerine bir süre gözlem yapmak daha iyi oluyor.

3-5 kere aynı tavrı görürseniz o zaman "ya bunlar beni istemiyor/sevmiyor/kıskanıyor/çekemiyor" vs. diye kurulursunuz. tek olaydan yola çıkıp alınganlık ediyorsanız çok saçma ve yorucu bir huy bu.

ama yok bu duygunuzu besleyen başka şeyler de yaşandıysa öncesinde, orasını bilmem.

hepsini geçtim, neden istenmeyeceğinizi/sevilmeyeceğinizi/telefonlarınıza bakılmayacağını/arabayla alınmayacağınızı düşünüyorsunuz? kendinize bunu da bir sorun. normalde sağlıklı bir egosu olan biri bunu düşünmez, özgüvensiz, eksik hisseden, farklı hisseden birisi bunu düşünür.

"zaten ben 3. kişiyle anlaşıyorum" diyerek zaten belli yargıları oluşturmuşsunuz. diğer 2 kişi espirinize gülmese de aynı şeyi düşüneceksiniz. veya başka x bir çok basit bir şey yaşansa da otomatikman kötü şeyler düşüneceksiniz.

ananiyimioguz

A ve b kişisini diğer insanları etraflarına figüran olarak topladığını düşünüyorum. Öyle hissediyorum daha önceki tecrübelerimden de. Onları eğlendiresim gelmedi bugün.
A ve b ile ne zaman buluşsam sıkıntıdan peçete tiftikliyorum. Bi de böyle sinsilik çıkınca iyice soğudum.
C ve d ile hiç bi sorunum yok ama.

Mirabel

haksizsiniz, derdiniz baska, ben degersiz miyim'e gitmis olay, mutekebbir+1

kassiopeia

Bence gayet haklısınız ama muhtemelen bu hareketin sebebi a kişisinin b'ye gönül işi mevzusunun olması.

B'nin durumdan haberdar olmaması bile mümkün çünkü muhtemelen b sizin yürüdüğünüzü gruptan görüp a'ya söyleyince onu da alalım ayıp olur demiştir. Olayda en net olarak sizi almamak üzerine plan yapan A kişisi.

Kediyi üzdün
1

mobil görünümden çık