Saçımın üst tarafları komple kel bir durumda değil ama üstlerin ön kısımlarında kayda değer düzeyde seyrelmeler mevcut, önlerde saç derim net görünüyor.

Bir taraftan saç ektirmek istiyorum, diğer yandan da süreç gözümde büyüyor. Zira ekim öncesi, ekim işleminin kendisi ve ekim sonrası meşakkatli bir süreç.

Saç ektiren arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Sonucu o meşakkatli süreçlere değiyor mu sizce? "Aşırı kellik yoksa hiç bulaşmamak lazım o işlere" demişti tanıdığım ekim yaptıran tek arkadaşım. Deneyim sahibi olanlar, siz ne düşünüyorsunuz?

 

Ailedeki tüm saç genetiğini ben emcüklediğim için kardeşimde de sende olduğu gibi bir seyrelme mevcut o da saç ektirdi, ekim öncesi/sonrası fotoğraflarına baktığında değdiğini görüyorum ama herkeste başarılı sonuçları oluyor mu emin değilim misal sigara kullananlarda başarı oranı daha düşük.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

kuzenim ektirmişti seneler önce. eskisinden daha çok saçı var mı, evet. ama tam verim almış mı dersen hayır. tamamen geri dökülen de var, sırma saçlı olan da. ama sonucu belirsiz bi işlem için bu kadar para ve eziyet çekmek saçma bence.

elorelia

ekim yaptıran biri olarak arkadaşına katılıyorum.

londonspeakerbureau.com
şöyle bi açılma varsa takma, alış.

"Ektirmezsem kazıtacağım, üstte bir tutam saçım kaldı neredeyse saç yok" diyorsan ektir. Ben bu durumdan döndüm şu an üstte saçım var ve seviyorum. Tepe/arka bölgem hala açık o bölgeye ekmemişlerdi. (tutması çok daha zor bi bölgeymiş)

bunu deme sebebim bir de şu, saçı yok olan biri azıcık saçı çıksa bile mutlu oluyor. Ama kafada saçı olan sadece önleri azıcık açılan kişi oranın tam dolmasını istiyor, ekimden müthiş şeyler bekliyor ve mutlu olmuyor.

nhk ni youkosu
1

mobil görünümden çık