[ask]
(14) 

severek ayrilmak

korkut #1587547
karşılıklı olarak severek ayrıldığınız oldu mu hiç?

not: soruya ek yapmak istedim o nedenle düzenliyorum. peki iletişimi sürdürmek sizce olmalı mı yoksa iletişim duyguların taze kalmasına mı neden olur ve bu nedenle kesilmeli mi?


 

Evet

sonsuz

Evet yakın zamanda. “Keşke her gün görsem” dediğim bir insandı. Ama sadece duygular ile hareket etmek için yaşlıyız artık.

ruhen hastayim ben

Evet. Sevilme tek ihtiyaç değil (Karşılama ve karsilanma olarak)

kisa

Sevgi bir iliskiyi sürdürmek ixin yeterli degil. Bir cifti birbirine bağlayan sey ortak planlar, benzer karakter özellikler vs

Iletisimi kes. Rutinde bir ilgin alakan olmasin.

sonsuz

hayır hiç böyle bir şeyle sınanmadım.

ek: duyguların sağı solu belli olmaz. kişiden kişiye de değişir. bazen maruz kalmak yeni koşullara alışmak için faydalı bile olabilirken, komple hayattan birden çıkarmak kendi içinde onu büyütmeye, yaşatmaya, takıntı haline getirmeye, destanlaştırmaya sebep olabilir.

ama genel geçer konuşacaksak, seviyorsan uzak dur görme etme en kötü 1-2 yıla geçer.

ananiyimioguz

@ananiyimioguz tam olarak ben de bu noktadayim, birisini aniden hayatindan cikarmak ona hic deger vermedigin anlamina da geliyormus gibi hissediyorum.

korkut

Evet oldu üzüldüm ama aşk sevgi her şeyin üstesinden gelir klişesinin doğru olmadığı farkındalığını kazandığım için mutluyum, her zaman üstesinden gelemiyor

grimavi

öyle ya da böyle geçecek veya alışman gerekecek. geçmesi lazım şu şekilde tarihe adımı yazdırıcam demiyorsan: www.youtube.com

bu arada yak yak keder bastı :( www.youtube.com

ananiyimioguz

Severek ayrıldığım oldu. Ayrılma sebebine bağlı olarak görüşme ya da görüşmeme düşünülebilir ama sevgili bildiğim insanla arkadaşça takılabilen biri değilim, görüşmemeyi tercih ederim.

muhayyer divan

evet tabii.

gabe h coud

Umut vermek gibi olmasin ama yillar once severek ayrildik ve 8 ay hic iletisim kurmadik ama sonra evlendik.

passive aggressive

evet. o halen ayrılamadı.
ben bıraktım. sevenin böylesiyle yapamayanlardanım.
severken ben, beni bırakan o sarışını daha iyi anlıyorum.

baldan kaymak

Ayrılıktan sonra bir sene kadar uzayan aralıklarla görüştük. Sonra işyerinde bir kızdan hoşlandığını ve benimle iletişim kurmaya devam ederse beni aldatıyor gibi hissedeceğini söyledi. Haberleşmeyi kestik, sonra da o kızla birlikte oldu.

sekizdokuzon

biz güya severek boşandık ama hala emin değilim karşı taraf korkunç yalancı bir manipülatör müydü, şizofren miydi yoksa başta her şey çok güzeldi de sonra mı bozuldu emin değilim. ilk 1 sene iyi kötü irtibattaydık görüşüyorduk, takılıyorduk. ama hayat filmlerdeki gibi olmuyormuş, arkadaş falan kalınamıyor hele severek ayrılınırsa. en iyi ihtimalle tek tarafa işkence ve hayatına devam etmene engel. en güzeli hatırlatacak her şeyden kurtulup temiz sayfa açmak

a gun and a pack of sandwiches and nothing
1

mobil görünümden çık