Sevgili duuyurucu kardeşlerim. Geçtiğimiz haftasonu aracıma, seyir halindeyken, karşı yönden gelen bir araç sürtüp, kaçmaya yeltendi. Kısa bir kovalamaca sonrası kendisini yakaladım(kovalama esnasına ait videolarım var). Trafiğin aşırı yoğun olmasından(ilerlemeyen bir trafik desek daha doğru. zaten kaçmaya muhtemelen devam edecekti.) ve aracımdaki hasarın maksimum 1000 TL civarında olmasından dolayı tutanak tutmadık. Kendi gelip bana vurduğu için(ben geçmesi için tamamen durup yol verdim) kendi arabasının masrafı daha fazla. Sadece numaralarımızı alıp, sonra hallederiz diye devam ettik.

Şimdi ben bu şahsa ulaşamıyorum. Telefonunun geçici olarak servis dışı kaldığı uyarısı alıyorum. Whatsapp mesajları çift tık oluyor ama telefon kapalı.

Her neyse, şimdi şuraya gelmek istiyorum. Benim derdim para değil kesinlikle. Fakat kendimi güvence altına almak istiyorum. aracıma vuran kişi 3 gün sonra karakola gidip(belki de gitmiştir), "benim arabama vurdular, plakası da bu" deme ihtimaline karşı, ben de karakola gidip, olayın aslının gerçekte nasıl olduğunu anlatıp bir şerh koydurabilir miyim? Dediğim gibi para değil mesele, sadece aylar sonra karşıma böyle bir şey çıksın istemiyorum.

Bu konuda başka nasıl bir yol çizebilirim.

 

Numaranı engellemiş. Normal bir insan olsa 1000 lira için seni bu kadar uğraştırmazdı. Boşver... Şikayet sonrası canını sıkar, ters birşey söyler 1000 lira için kanlı bıçaklı olmaya gerek yok. Meblağ büyük olsaydı şikateçi olurdun.

HellKeePer

elindeki video kaydıyla birlikte karakola gidip şikayetçi ol. seni engellemiş eleman. ifade için karakoldan o elemana ulaştıklarında o seni arar.

duyulmasi gerektigi kadar

Aracıma çarpan şahıs, Suriyeli bir kadın. Ama muhtemelen de Türk vatandaşlığı almış. Çünkü plakası, yabancı şahıslara verilen plakalardan değil. belki de araç kendisinin değil.

dediğim gibi, sorun 1000 TL değil, ben de uğraşmak istemiyorum. Ama yarın, bir gün kapıma gelip "siz benim arabama çarptınız, masrafımı ödeyin"e dönmesin iş. O yüzden bir kalkan olarak şikayette bulunmak istiyorum.

biz siz onlar bensiz daha mutlular

sigortanıza verin plaka numarasını elinizde görüntüde varsa, siz uğraşmayın sigortacı uğraşır. arabayı yetkisi servise göstermek gerekiyor sadece hasar kaydı için. 1000 liraya pasta cila bile zor ya az paramı

eja

Karakola gidip şikayet edeceğini sanmıyorum. Suriyeli, sanıldığının tam aksine karakola gittiğinde kendisi için çok fazla risk var.

Hele ki vatandaş değilse çok çok riskli. Bu yüzden karakola gitmesini bekleme.

hebanon
1

mobil görünümden çık