Bebekliğinden itibaren elimde büyüyen(annesi giriş kat apartman dairesine dalıp oraya doğurdu(6 Mayıs 2017) yavrularını), uzun yıllardır benimle yaşayan Loki'ye yeni bir yuva bulmam gerekiyor. Kendisi kısır ve sosyal herhangi bir problem yaşadığı olmadı hiçbir insanla. 30 yaşından sonra başlayan bağışıklık sistemi problemlerim ağır alerji ataklarına neden oluyor ve mesleğimi bile icra edemez hâle geldim.

Opera sanatçısıyım; sürekli hapşırarak, tıksırarak, tahrişli boğazla yaşamam gerektiği gibi kortizonlu ilaçlar yüzünden gençlik kâbusum olan aşırı kilolarım geri döndü.

Loki'yi evde çok fazla kısıtlamak zorunda kalıyorum ve onun da psikolojisi iyi değil bu durumdan ötürü. Buna rağmen alerji meselesini aşabilmiş değilim ve son çare olarak onu evde daha özgür bırakacak ve alerjik problemleri olmayan bir aile arıyorum.

Loki'ye yuva olmak isterseniz kendisinin yıl sonuna kadar bütün mama ve kum masraflarını ben üstleneceğim. Kapalı tuvaletini, küçük kedi ağacını, kalorifer minderini, taşıma sırt çantasını ve taraklarını da teslim edeceğim. Şehir dışından bir talip çıkarsa taşıma masraflarını da karşılayacağım. Yeter ki acilen ona bir yuva bulayım ve hem benim sağlığım hem de Loki'nin psikolojisi düzelsin.

ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co

 
1

mobil görünümden çık