Selamlar herkese,

Validenin telefon 6. senesinde sizlere ömür oldu. Bakınırken fiyat performans telefonu olarak Redmi Note 13 Pro modelini gördüm. Hem kamerası iyi gibi hemde fiyatı uygun.

Sahibinden'de ilanlarda neredeyse yarı fiyatına satıcı dükkanlar var dediklerine göre 500-1000tl arası eski telefonun imei'sini atıyorlarmış.

Youtube'da gördüğüm kadarıyla anakartın koruyucusunu dremelle kesip direnç lehimliyorlar. Tabi haliyle telefonun içi açılıyor. Ancak yorumlarda okuduğum kadarıyla güncelleme almıyormuş yada güncellemede imei siliniyormuş vs.

Var mı tecrübesi olan? Yada şu telefon iyidir dediğiniz? sadece yazılımla halledilen model var mıdır?

 

Annene bir tane samsung m15 ya da a25 alıp geç

Redmi ler kağıt üstünde çok iyi olsa da bir sorun çıkarıyor, yaygın olarak sensör sorunu var, telefonla konuşurken ekran kapanmıyor yanağınla menülerde dolaşıyorsun bu olmasa başka bir sorunu illa çıkar

grimavi

@grimavi teşekkürler, samsung android'in üstüne eklediği bir ton kendi yazılımından dolayı çok yavaşlıyor bir süre sonra.

Northern Mariner

redmi modellerde de xiaomi'nin bir sürü uygulama içi reklamı çıkıyor. uğraşırsan root edip bu uygulamaları ve reklamları vs kapatabilirsin tabi.

bir de android anne telefonuna bitdefender mobile öneriyorum. şüpheli uygulama, şüpheli linkler vs. konusunda hayat kurtarıcı olabilir.

orpheus
1

mobil görünümden çık