güvenli olması tek önceliğim, patlıyor haberleri görmüştüm de daha önce. bunun olmaması için hangi malzemeden üretilmiş olması gerek?




 

hepsi aynı sayılır. patlama işi çok çok küçük ihtimal. temperli cam olacak. patlasa bile çok küçük parçalra bölünür, en fazla minik çizikler yapar ki patlaması da küçük ihtimaldir dediğim gibi.

kisa

cam değil de plastik olanları var. bende de annemin evde de öyle mesela... mika diye geçiyor genelde sanırım.

konetsu

Patlamasi olayi cam yuzunden degil de baglanti elemanlarinin iyi sekilde sabitlenmemesinden dolayi oluyor benim anladigim.
Ben olsam marka ve uygulayici teknik servis ozelinde yorumlara bakarim. Daha once taktigi cam patlamis olan dukkandan alisveris yapmam.

zimbirik

plastik olanlar bence daha tehlikeli. onlar bir şekilde kırılrısa (örneğin ayak kaydı ve üzerine düştün) camdan çok daha kesici. temperli cam ise patlayı un ufak olduğu için sadece yüzeysel çizikler oluyor.
kendi kendine patlama olayında montaj hatası bir unsur ama o zaman zaten değiştiriyorlar hemen. durduk yere kendi kendine patlaması ise camın üretilmesi ile ilgili ve çok küçük bir ihtimaldir. (camın üretim tekniği ile ilgili) duşakabincinin bir suçu olmaz.

kisa

dusakabin alma. yere sıfır sürgülü cam doğrama yaptır. duş zemininin seramiklerini değiştir. duşakabin kalmadı artık.

xrated

Mika harici alma. Cam olan 2 arkadaşımın evindeki patladı. Hatta birisinin eşinin sırtı full dikiş.

mikahakkinen
1

mobil görünümden çık