Bu hafta bebegimiz olacak. Kordon kani icin doktorumuz hicbir ise yaramadigini, pazarlama taktigi oldugunu soyledi ama yine de emin olamadim. Bilgisi olanlar paylasabilirse sevinirim




 

www.instagram.com bu hanımefendinin paylaşımlarında görmüştüm sanki bi bakabilirsiniz olmadı kendisine sorabilirsiniz.

aydogank

doktor olan kuzenim 2 çocuğu içinde saklattı, yıllık ödemeleri oluyor hastaneye.

eja

bu iş biraz şans işi. bazı hastalıklar var, çözümü o kordon kanı ile oluyor. ama nadir hastalıklar bunlar. aynı dönem doğum yaptığım sağlıkcı bir arkadaşım çocuğunun kordon kanını saklattı, biz saklatmadık. ikimizin de ihtiyacı olmadı çok şükür. ama ihtiyacımız olsa kafamızı duvarlara vururduk sanırım.

mellifica

bizim zamanımızda (12 yıl önce ) kordon kanının saklanması ömürlüydü yani 4 yıl mıydı neydi, öyle olunca biz tercih etmedik. ama daha uzun yıllar olsaydı ve yüksek maliyetli birşey olmasaydı düşünebilirdik.

delidiyorum

biz de çok düşünmüştük bu konuyu, karara bağlayamadan ağır sarılık geçirdi, aile içi bazı durumlar oldu falan kaynadı gitti. saklamadık.

deartheodosia

Bir kuzenim lenf kanseri olunca Doktor teyzemlere yeni bir çocuk yapmalarını ve o çocuğun Kordon kanını saklamalarını söyledi. Çünkü kuzenimin yakalandığı lenf kanseri türü tekrarlama ihtimali çok yüksek olan bir türmüş o yüzden tekrarlarsa Kordon kanına ihtiyaçları olabilirmiş. Bu yüzden üçüncü çocuğu yaptılar ve onun Kordon kanını şu an saklatıyorlar her yıl 100 dolar para ödüyorlar O yüzden bence saklatmak maddi imkanın varsa daha iyi.

turuncu tonlarda

Tam bi dolandiricilik. Ise yarama ihtimali yuzde 2 falan. O da iyi saklanirsa. Zamaninda arastirdik vazgectik. Onun yerine cocugun 5 yasinda dokulen süt dislerini sakliyoruz.

halk
1

mobil görünümden çık