Karmaşık bir his değil mi? İnsanın kendi bedenini algılayışı da bir enteresan zaten, bazen başka bir insan senin vücudunun bazı ayrıntılarını senden iyi biliyor (burada seksüel bir çağrışım hedeflenmedi). Yani mesela ben sırtımı hiç bilmiyorum. Sırtını daha iyi bildiğim insanlar var. Az önce bebeklik fotoğrafıma baktığımda da bilinç üzerine düşündüm. Elektriğe takılmamış bilgisayar gibi geldi oradaki bebek (ya da şarjı olmayan). Donanım var, yazılım henüz yok ya da uyanmamis. Çok tuhaf değil mi bir insanın kendi bebekligini görmesi?

Siz neler hissediyorsunuz?

Teşekkür ederim.

Arkada çalsın: open.spotify.com

 

üzülüyorum.

sonsuz

Bebeklik fotoğrafım yok. 7 yaşımdan bir fotoğraf var, inanılmaz yakışıklı bir çocuk. Maşallah. Keşke çocukluğunu daha iyi yaşayabilseymiş.

gabe h coud

çog tatluymuşum diyorum.

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim

beni goren erkek zannediyormus non-binarylik yokmus o zamanlar. fotografta kendimden ziyade annemlerin hayati, dogdugum donemi hayal etmeye calisabilirim. zaten fotograf, renkleri, her sey cok utopik geliyor. sansli bi cocuk sanilir anlatinca ama ben dogdugum gunden beri mamudo kurban olarak hayatima devam ediyorum

ala09

Aynı hamur suratla hayatıma devam ediyorum diye düşünüyorum valla.

peki madem

çok güzel bebişmişim acaba bebeğim nasıl olacak diyorum

Hallegadola

bir şey hissetmiyorum. en fazla ne masummuşum, başıma gelecekleri nereden bilebilirmişim falan diyorum :)

deartheodosia

Bu kadar sevimli ve insan canlısıyken nasıl bu kadar sevimsiz ve huysuz birine dönüştüğümü düşünürüm.

Şarkı için teşekkürler.

mutekebbir

ben kendimle eşleştiremiyorum o kişiyi. genel olarak tüm fotoğraflarımda böyle hissediyorum.. Başka böyle hisseden var mı?

mizore
1

mobil görünümden çık