maaşımın 3-4 katı civarında bir kredi kartım var ama hiç bir halta yaramıyor. en avantajlı gördüğüm world card'a geçmeyi düşünüyorum ama bu seferde total limitten dolayı çok komik rakamlar verirler mi diye şüphelendim. acaba önce mevcudun limiti düşürebilir miyim? böyle bir şansım var mı? ya da diğer taraf acaba yine yüksek limit verebilir mi?




 

Yeni karta başvur, eğer limit yeterli olmazsa mesajla bildirimde bulunuyorlar mevcut kartlarinizin limitini düşürün diye. O zaman düşürürsün. Şimdi Bos yere düşürüp kart vermezlerse düşürdüğünle kalırsın. Bu seferde geri yükseltmeyebilirsin

dedeminhirkasi

ihtiyacın yoksa düşür. online bankacılıktan limit ayarlarından yapabilirsin.
benim kredi kartım kopyalanmıştı. tüm gece limit dolana kadar alışveriş yapmışlar. sabah bi baktım 50 tane sms gelmiş :) banka da tuhaf! herifler yurt dışından 2-3 dk da bir harcama yapmış. biri de demiyor ki lan noluyo. geri aldım tabi ama tüm alışverişleri tek tek bir forma yazdım. eziyet yani.

bu arada taksitli harcamaların da limitte yer aldığını unutma. yani sadece aylık harcamana göre karar verme.

merhum

mevcut limidinizi düşürmeyin, tekrar arttırmak istediğinizde yeniden tahsis değerlendirmesine girecek. düşürme şansınız var mı? var tabi. gerek var mı? yok.

onun yerine doğrudan diğer bankada kart başvurusunda bulunun. bulunmadan önce de, gelirinizi sgkye bildirilene göre daha yüksek olur beyan edin. maaşı olana göre yüksek beyan etme burada çokomelli. o adımı atlamayın.

kojonotsuki

soruya cevap değil de wings black karta baktınız mı? world card'a göre daha avantajı bol sanki?

bir ileti paylastim

@ileti, çok teşekkürler bakacağım ama zaten hiç birini bilmiyorum. bu vesileyle aynı zamanda en avantajlı olanının hangisi olduğunu da sorayım. harcama yerleri: günlük alışverişler (market cafe restoran avm) ve hb+amazon online.

avatar is back
1

mobil görünümden çık