[q]
(3) 

Minecraft

füt #1586785
Minecraft oynayanınız var mı? Nasıl bir oyun? Yaratıcılığı tetikleyici unsurları bulunuyor mu?




 

yani halihazırda yaratıcı biriysen dünyayı inşa edebilirsin. Benim gibi yaratıcılıkla alakan yoksa 10 dakikada sıkılırsın. Youtubeda biraz bakarsan gerçekten efsane şeyler inşa eden kişiler var oyunda. Ya da farklı oyun modları var başkalarının yaptığı, oralarda online/tek kişi oynanabiliyor.

nundu

yeğenim şu an 10 yaşında, 2-3 senedir sürekli oynuyor, az önce 3 saatin sonunda kapattık minecraftı. onun neler yaptığını ben bile anlayamıyorum, sürekli dünyalar arasında geziyor, kendine yeni dünya açıyor inanılmaz evler, yapılar vs yapıyor. bazen köylerin olduğu yerlere gidip onlarla ekip biçiyor, köye yapılan saldırıları durduruyor. portallar arasında geziyor, yaratıcı modu açıp kodlar yazarak düzenekler vs kuruyor. saatlerce oynayıp asla sıkılmıyor,

ben de onunla oynayabileyim, sıkılmayayım diye bana da maden kazma görevi veriyor sağ olsun :) hiç anlamayan biri için başlarda sıkıcı gelebilir ancak oyunu çözdükçe sonu olmayan bir dünya sanırım.

hypathia

@mehmettheslim; Aslında geçrek dünyada olan bir yaratıcılık değil de, başka boyuttaki yaratıcılığı kastetmiştim. Geleceğin dünyasını bunlar şekillendirecekler sanırım.

füt
1

mobil görünümden çık