Bu ilanı örnek olarak koydum. 2.el suv bi araç bakıyorum bu fiyat aralığında. uzun zamandır bu model çok dikkatimi çekiyor. trafikte vs.de çok görüyorum. ilan sayısına baktığımda da piyasası olan bir araç gibi.
istanbul-tekirdağ arası 2 haftada bir gidip gelmem gerekiyor. uzun yolda sorun çıkarır mı?

www.sahibinden.com

 

Kesin alinmaz diyemiyorum ama bu yaslarda Kia Sorento'dan biraz cekinirdim. Belki bir tik daha pahali olabilir ama Honda CRV dusunmez misiniz? Tabii her halukarda bakim gecmisi az cok olan arac tercih etmeniz daha iyi olacaktir.

mbond

bu arabaların 170 bg olan makyajlı modellerinin daha iyi olduğu bilinir. ayrıca makyajlı modellerin yol tutuşları ise önceki faza göre daha iyidir. buradaki bir sorun da yakıt olacaktır. bu araçların bu fiyatlara satılmasının bir nedeni de 2,5 dizel motorlu bir araç olması. 100 km 10-11 litreleri görebilirsin.

marsabil

Bir dönem bende çok bakıyordum bunlara sonra sanziman motor mercedes, parçası daha uygun diye 2.7 gcherokee aldım. Önemli olan geçmişinin bilinmesi bakımları tam mı, sehrinizde ustası var mı bunlar önemli. 2-3 ayda bir birkere sanayiye gidersiniz ufak tefek işler için. Sürüş keyfi bambaşka bunların, hanım hem günlük kullanıyor hem de uzun yolda problemsiz kullanıyoruz.

mirty
1

mobil görünümden çık