normal silikonlar bi süre sonra kötü görünüyor kararıyor sızdırıyor vs. tezgahta kırık olduğundan bi tamir edeceğim eviyeyi söküp silikonları vs. de temizledim ön hazırlık olarak. tamir sonrası geri monte ederken şu tarz bi ürünle halledebilir miyim eviye montajını acaba? www.amazon.com.tr




 

Olmaz tabiki. Evet iki tane bulaşık olduğun zaman bu anında düşer.
Poliüretan mastik ile yapman lazım. Dyson deniliyor piyasada.

etna

nasıl düşsün? :D bant bi yük taşımayacak ki tezgah ve eviye arasında ezilecek sadece. eviye tezgahtaki deliğe oturtuluyor ve çerçevesi delikten daha geniş. şuan silikonu sökülü kaldırsan alabileceğin şekilde duruyor öyle yerinde ve kullanıyorum hiç bir şekilde yapıştırılmamış haliyle bile düşmesi imkansız.

bi su sızıntısını önlemesi amaç bi eviyenin yerinde oynamasını engellemesi. yük taşıma durumu yok.

konetsu

O su bantı çok daha çabuk parçalar su sızar sürekli silikona dönmek zorunda kalırsın

basond

Alttan yapıştırmalı evyeler de var, bantla tutar mı diyince ben de onlardan sandım, tutmaz, iki tencere koysan düşer diyecektim.

Üstten düttürmeli, sadece oynamasın diye araya bir şey konacaksa çift taraflı bant tutar, ama su geçirmezliği olmaz. Suyu gördükçe yıvşar. Silikon her zaman iyidir. Şeffaf silikon.

kibritsuyu

bahsettiğiniz ürün çöp. aracımda evde vs çok kullanıyorum suyu görünce gevşiyor. o ürünün amacı sıcakladıkça yapıştırmayı arttırmaktan başka bir şey değil.

ben ankastre ocak macunu kullanıyorum tavsiye ederim. arçelik beko vs gibi servisinden alabilirsiniz. böyle şerit macun gibi bir şey onu araya koyup iyice bastırın ve bir gün su almasın. alt taraf temiz olmalı ayrıca.

en temizi silikon, en pratiği benim dediğim.

bisorumvargaliba
1

mobil görünümden çık