Selamlar,
Eşim Ağrı’ya atandı. 1+1 Eşyalı kiralık daire ariyoruz. Mubarek kara borsa bir sürü var ama hepsi dolu veya devir şeklinde veriliyor. O yüzden daha bulamadık. Bir ihtimal buradan yardım eden çıkar diye buraya yazdım. İnaniyorum hep beraber bulacağız.



 

Atandigi kurumdaki kisilerle irtibata gecin, lokal birine ihtiyaciniz var. Genelde cikip gideb kisinin yerine biri giriyor. Agri’da emlakcilik isi de cok yaygin degil o nedenle sokaklarda gezip direk ustundeki ilanlara veya binalara da bakmak bir secenek (ciddili). Ayrica sitelerin gorevlileri ile de konusup fikir edinebilirsiniz.

Tum bunlar olmazsa kiradan daha ucuza gelen, benzer atanarak gelen bir kitlenin kaldigi 1+1 ev gibi oteller var, merkez civarinda bulunuyor biraz sorusturmak lazim. Bir arkadasim oyle bir yerdeydi memnundu.

Bu dediklerim agri merkez icin gecerli bu arada, patnos dogubayazit vs de benzerdir ama net bilmiyorum.

gibicibicis

Yani merkezden ziyade eğitim araştırma hastanesinin orada doktor, polislerin kaldığı binalar bulduk telefon aracılığı ile ama oralarda boş yer bulamadık daha. En kötü ihtimal bu cuma ankaradan oraya gidip biraz gezeceğiz mecbur.

zor azizim zor
1

mobil görünümden çık