Merhabalar. İkiz bebeği olan ya da çevresinde olanlar varsa, bebek kamerasi kullanimini nasıl yaptılar acaba. Tek kamera mı, iki kamera mı kullandılar. Çünkü tek kamera sadece 1 yatağı görür ikincisini goremez diye düşünüyorum. Bu nedenle iki kamera mı almak mantıklı, ya da tek bir tepe kamera tarzi alıp geçmek mı mantıklı.

Açıkçası İnternet gerektirmeyen kameralar bana daha mantıklı geliyor ama bu durumda iki kamera almak gerekiyor gibi.

İnternet gerektiren kameralarda uygulamanın telde sürekli açık olması gerekiyormuş, çok şarj yiyormuş vs vs gibi handikaplar varmış diyorlar.

Telsiz kameralarda da aklıma takılan sey, 2 tane alırsak, frekans karışması gibi bir şey olur mu acaba.


Kameraya dair her önerilere tavsiyeye de açığım bu arada.

 

Yataklari nasil konumladiginizla ilgili olur tek yada cift kamera ihtiyaci. Simdi bizim oglanin kamerasi tabii ki kendi yataginda direkt yatagi full gorecek sekilde konumlu ama daha genis acida olsa yaninda ayni boyutta baska bir yatagi da gorecek sekilde ayarlasam da yine is gorurdu. Biz henuz odalari ayirmadik bazen uyuttuktan sonra bizim yataga yatiriyoruz o zaman da dondurerek kullaniyorum kamerayi ayni verim oluyor.

Ancak yataklar birbirine uzaksa evet o zaman iki kamera gerekebilir.

Ben eufy spaceview baby monitor kullaniyorum. Wifi baglantisi yok. Biz cok memnunuz her anlamda performansi gayet iyi. Ikinci bir kamera da baglanabiliyor yani 2 kamerali tek ekran kullanim mumkun ancak sanirim ayni anda iki kamerayi da yanyana gormek mumkun degil, s ondan emin degilim. Size belki oyle bir urun daha iyi olabilir.

wallcan

Bizde ikiz yok tek cocuk. Kameraların hareket algılama ayarı var. kayıt yaptıgı sırada bir hareket algılarsa kamera acısını hareket olan bölge geliyor.

TP Link C200 kullanıyorum. Fakat tavsiyem Xiaomi Mi 360


www.youtube.com

kaiserr76

Yorum ve öneriler için cok tesekkur ederim. İnceleyeceğim.

aksiyom
1

mobil görünümden çık