[ask]
(6) 

kadinlar sorum size

korkut #1586555
"seninle bir gelecek göremiyorum, sana bağlandım hayatımdan çıkmanı da istemiyorum" cümlesi tam olarak ne ifade ediyor sizin için? aslında daha önemli gördüğüm kısmı bir kişi ile nasıl gelecek görüyorsunuz nedir o cumlenin arkasinda yatan parametreler




 

Gelecek görmek kadın dilinde evlilik demektir. Evlilik istemeyen kadınlar için de birlikte yaşamak anlamına geliyordur diye düşünüyorum.

Bahsettiğin cümlenin anlamı "seninle evlenmemeliyim, evlendiğimiz takdirde kesinlikle istediğimiz huzuru mutluluğu yakalayamayız (mesela sürekli kavga ederiz nesela sen beni çok hırpalarsın) onun için seninle evlilik düşünemiyorum ama şu anda seni kaybetmeye hazır değilim güçlü hissetmiyorum" olabilir.

Bu "seninle gelecek göremiyorum"un anlamı "sende istediğim şartlar yok, evleneceksem mutlaka istediğim şartlarda biriyle evlenirim ve bu sen değilsin" olabilir, "sana bağlandım hayatımdan çıkmanı da istemiyorum"un anlamı da "beni duygusal ve egosal olarak çok doyuruyorsun sende aslında sevgi açlığım azalıyor onun için seni kaybedemem" de olabilir.

Durumunuza göre değerlendirin işte. Gelecek=evlilik.

muhayyer divan

Kadin degilim ama 42 yasin verdigi tecrübe ile bu tam olarak şu demek: bak yeni birini bulunca basar giderin haberin olsun. Sen de öyle ikimizle ilgili gelecek planları yapmaya kalkma boşuna. Ama once den beni birakirsan bunu kabullenmem, kiskancin tekiyimdir. Benim olmasan da baskasinin da olma bir sure

duster

Ben yukarıda arkadaşlara %100 katılma butonuyum.

sekizdokuzon

Duster +1 diyorum

basond

muhayyer divan +1
duster +1

kadınım.

yani bir erkeğin "takılalım ama sevgili olmayalım" demesi gibi bir şey.

art cat chocolate

sen cepte bekle, ben daha iyisini bulamazsam sana donerim demek istemis.

baldur2
1

mobil görünümden çık