merhabalar,

arabayla adana - istanbul yapmam gerek. pahalı otoyolları kullanmadan gitmek istiyoruz haliyle ama son sapağı da kaçırmayalım diyoruz :)

adana - ankara arası biliyorum ama hiç ankara sonrasını yapmadım ondan sormak istedim. ankara yolunda eminlik çıkışından aksaray karayoluna bağlanıp tuz gölü yanından fıtı fıtı gidiyoruz. gölbaşından sonrası yok bende. maps gölbaşı sapağından sonra yukarı çıkarıyor ama pahalı otoyol nerede başlıyor bilmiyorum.

teşekkürler

 

Anadolu otoyolu'nu (E80) takip edin navigasyondan.

prole

Ankaradan Istanbula kadar ucuz otoyol var, eski devlet otobani, Adana pozanti otoyolu gibi. Pahali otoyol (Kuzey marmara otoyolu, O-7 kodu) Sakaryaya gelmeden, Akyazi da basliyor, kuzeye dogru oradan da batiya, 3. kopruye gidiyor. Navigasyon genelde daha hizli oldugu icin Akyazi'dan sonra Kuzey Marmara (O-7) yi gosteriyor. Ankaradan normal navigasyonu takip ederek otoyola (E80) e girin, Akyazidan sonra da navigasyon ordan verse de O7 de sapmamaya ozen gosterin, Yesil Istanbul diye 4-5 yerde saga sapiyor O7 ve baglanti yollari, ama siz ona inanmayin seritten ayrilmayin sorun yok :)

(git: www.aa.com.tr) surada kirmizi ile gorunen TEM otoyolu, yani E80 uzerinden devam edeceksizin. Orasi eski devlet otoyolu, ucuz.

The_Lollok
1

mobil görünümden çık