3 4 yıldır devam ilişkim son aylardaki kötü gidişat sonucu bugün itibarıyla bitti. Son zamanlarda kendime yaptığım kötülükler karşı tarafı da etkiledi. Çok yanlışlar yaptım. Ben olsam galiba çok daha önceden terk ederdim kendimi. O yüzden kızamıyorum ama üzgünüm. Binlerce fotoğraf, mesaj , anı nasıl silicem hiç bilmiyorum. Nasıl geçecek bu süreç tecrübeliler yazabilir mi? Erkek kişisiyim.




 

Geçmeyecek.

numlock

Geçmiş olsun hocam bunun üzüntüsünü yasını tutmakta bir sakınca yok gayet insani bir durum kendi usulüne göre bunları yaşarsın, kendine dersler de çıkarmışsın bunlar da değerli hayat deneyimi

grimavi

Yani ben tabi 10 yildir ayni kisiyleyim o dönemleri unuttum ama kolay olmuyor, orada hepimiz anlasalim. Nasıl geçecek? Yani genel olarak kişinin kendini bir hobiye ya da fiziksel aktiviteye vermesi her zaman en iyi çözüm olarak gözüküyor. Bu noktada hem aklı hem bedeni yoğun tutmak ilk dönem için ideali.

Bunun sonrasında asıl gerekli olan bu sürecten kaçmak değil ama kendi içinde absorbe etmek, bundan ders cikarmak, olgunlasmak.

Bir de kararlı olmak gerekiyor. Yani bittiyse kafanizda gerçekten "bitti" olmali. Bunun da en ideal yollari foto vs her şeyi silmek ve kabullenmek. Genelde bu süreleri acili cekenler hep olur mu olmaz mi mesaj atsam mi arasam mi vs vs diye sürekli yarayi desenler (biz de yaptık oradan biliyoruz. Simdi dusundugum zaman keske yapmasaydim diyorum).

logisticsmanager

bu neden oluyor bilemiyorum ama gercekten erkekler exleri asamiyor diye düsünüyorum. yani illa bir tanesini de degil birkac tanesi de öyle hafizalarda, kalplerde yer ediyor gibi hissettiriyor.

yapacak bir sey yok. olan oldu. kendine biraz zaman ver. agla, yemek ye, icki ic, oyun oyna... bir hafta süre ver mesela. sonra toparlan. tek tek bir seyleri silmene de gerek yok.

düsünmemeye calis bundan öncesini artik. ama bu iliskinde ögrendigin seyler muhakkak olmustur. onu bir sonraki iliskinde pozitife döndüreceksin o yüzden yasadiklarina sükret. yeni iliskine basladiginda ayrildigin kiz arkadasini ne kadar cok sevdigini, üzüldügünü vs anlatma. ayrilan taraf sen bile olsan kimse ayrildigi icin bayram etmez ama bunu karsidakinin bilmesine gerek yok.

robert bosch

fotograflari falan sakin silme. 20 yil sonra yaslandiginda cok güzel hatirlayacagin fotolar var elinde.

kesinlikle tut. bunu unutamamakla vs ilgisi yok.

robert bosch
1

mobil görünümden çık