Selamlar.

Az önce telefonum 1 metreden betona düştü, ve mort. Ekranın yarısı rengarenk oldu. Telefonu kapayıp açtım, bir daha açılmadı.

Artık düşünce ekranı kırılmayacak (bu sorun en çok iPhone'da var sanırım), sapasağlam bir telefon istiyorum.

İnternet aramamda AGM, Doogee, Ulefone gibi markalara rastladım. Ama sanırım hiçbiri Türkiye'de firmalar tarafından satılmıyor.

www.tamindir.com
www.veridyen.com

Ne önerirsiniz?

Böyle bir şey bulamazsam, uzun süre Android desteği alacak, çok pahalı olmayan, sağlam sayılabilecek Android telefon alabilirim.

 

Ne kadar sağlam bilmiyorum ama iş telefonu olan samsung xcover 7.

Onun dışında telefonumu birçok kez düşürdüm, daha hiç başıma gelmedi. Hep ekran filmi ve spigen kap ile kullandim. Pixel telefon.

logisticsmanager

@logisticsmanager Ben de Spigen kılıf kullanıyorum, eğer uyumlu UAG kılıf bulamazsam. Bunda da Spigen kılıf vardı ve ekran koruyuculuydu, ama korumadılar. Benim de ilk kez başıma geliyor. iPhone 7 Plus. Kullandığım ilk iPhone.

Normal bir telefon alıp UAG gibi sağlam bir kılıfla korumak en makulü gibi görünmeye başladı. Yukarıda yazdığım markaların bilinirliği, dolayısıyla güvenilirliği yok gibi görünüyor.

pantepember

Hocam hic bulasma o telefonlara, ne destekleri duzgun ne de argeleri.

Spigen under armor tarzi biraz kaba bir kilifla yola devam. Kilifa ragmen kirilmasi icin cok talihsiz bir sekilde dusmesi lazim ya da ince kilif olmasi lazim.

20 30 tane is telefonunda spigen'in kaba kiliflari kullaniliyor, basina henuz is gelen olmadi.

brkylmz

@brkylmz Evet, kullandığım Spigen kılıf armor tarzı değildi, inceydi. Bulabildiğim en sağlam kılıf oydu.

pantepember

Malesef biraz tipten ve agirliktan odun vererek armor'lara gecmek en iysi. Ben de onceden "tasarimina inceligine para veriyoruz yeaa" kafasindaydim ama ekran kirilinca 30 40binlik telefon cop oluyor. Yazik gunah.

brkylmz

Xiaomi Redmi Note 13 aldım. IP54 sertifikalı. 13.000 TL. 1 yıl kazaya karşı koruma sigortası dahil.

Orta seviye bir telefon. Ama benim için gayet yeterli (imiş, kullanmaya başlayınca anladım). 1 haftadır kullanıyorum, çok memnunum (telefon 1-2 kez dondu, ekranı kapayıp yeniden açtım, çalışmaya devam etti).

İdealimdeki telefonu alamadım, ama bu da yeterliymiş. Artık kullanmadığım zamanlarda telefonu çanta içinde tutuyorum (Decathlon'dan aldığım bel çantası). Gözüm gibi bakıyorum diyebiliriz yani. =)

Şarjı %20-80 arasında tutuyorum. Buna rağmen 1 günü rahatlıkla çıkarıyor.

pantepember
1

mobil görünümden çık