Koç grubu artık ofise dönüyoruz demiş galiba. Geri kafalı herifler. Bi tane yenilikleri yok yeni fikirleri yok.
Neyse artık bu karara benzer kararlar duyar mıyız



 

Biz devam ediyoruz. Ama güvenmemek lazım.
Çoğu yer hibrit çalışıyor.

sevilen progressive türkücü

Evden çalışan adam hiç çalışmıyor düşüncesinin eseri.
Neyseki ben hala devam.
Muhtemelen benim düzenimle oynamazlar. Çünkü işe alınırken üstüne basa basa dedim. Ben ofise 1000 küsür km uzakta yaşıyorum diye. Bunu bilerek aldıkları için oynayabileceklerini sanmam.

limonlu eksi

İş ararken Ya remote olsun ya hybrid diye çok aradım. Benim sektördeki ilanların %90'ı bok varmış gibi ''ofiste çalışmayı seven'' ''ofisten çalışacak'' ''ofiste çoook eğleniceeeez'' kafasında ilanlardı. Kırk yılın başında bulduğum bazı remote ya da en azından hybrid ilanlara da ben uygun değildim. Şimdi sektörümle alakasız ve her gün işe gitmek zorunda kalacağım bir işe giriyorum. Çünkü para kazanmam lazım.

Küfür etmek istemiyorum. Ofislerinde çalışsınlar bakalım...

orta buyuklukte bir ulkenin krali

Bizde herkes ofise dönsün olamaz çünkü tüm çalışanları karşılayabilecek bir ofis alanı yok.

Özellikle IT sektörünün uzaktan çalışma geçmişi 4 yılı geçti. Ofise döndüren döndürdü. Hibrit çalışma modelleri kalıcı oldu. Bir de IT'de tam zamanlı ofise gitmeye kimse yanaşmıyor. İlana çıkıldığında personel alamama durumları arttıkça bu tip kararlar gözden geçirilir.

Lethe

bizim ofis de hibrit çalışmaya dönmüştü. ama şehir dışında olan kişiler remote çalışıyordu. geçen gün açıklama yaptılar, tamamen ofise dönüş kararı almışlar. gerizekalılar.

noxie

hibrit e dönüyoruz 20 temmuz gibi. sıkıldım bu tür dönüşlerden.

baldan kaymak

Koç bi sürü adamı remote olarak işe aldı onlara ne olacak şimdi

regina phalange

Benim bildiğim yerler hala aynı. Ayda 6 gün, 6 hafta da 2 hafta ofis gibi çeşitli çözümleri var, uzun zamandır değişmiyor.

Patronlar neler olup bittiğini bilmek istiyor sanırım. Ofiste de epey laklak oluyor ama evinde çoluk çocuk olanlar için falan ofiste daha iyi verim alıyorlardır sanırım.

mbond

Normalde hibrit çalışıyoruz ama yaz mevsiminde kimse gelmiyor ofise, ben yazlıktayım diyen uzaktan çalışıyor. Patronlar zaten kafasına eserse uğruyor, biz de terlemekten su torbasına dönüşmüş şekilde gidip geliyoruz işte.

peki madem

insanlar artık hibrit sisteme alıştı.
bir yer tam zaman ofise gelmeni istiyorsa
o yer çalışanın kafasında direkt eleniyor.
yani işverenin işçiye dayatması eski kafa.
işçinin işverenleri yönlendirmesi yeni normal.

yetkili birine benzeyen abi
1

mobil görünümden çık