Ben küçük ev seviyorum çünkü temizliği kolay, daha sıcak. Eşim de ne kadar büyük olursa o kadar iyi, birini misafire, birini spor salonu gibi yaparsın diyor. sporu dışarda yapabilirsin. Zaten cimcik kadar canım var. Kocaman evde pire gibi gezemem. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Beni bıraksalar bir artı birde bile yaşarım




 

Butun evin temizligi neden size kalacakmis gibi dusunuyorsunuz, buyuk ev isteyen insan bunun temizliginin nasil olacagi konusundan da bir fikir sahibidir diye dusunuyorum.

bosver nicki

Büyük ev.

Amaranta ursula

@bosver nicki, evde temizlik olurken beni hafakanlar basar. Kim yaparsa küçük olursa çabucak biter. Birde ben de şu var temizlik varsa her yere dokunulmalı. Mesela 4 artı 1 de oturan biri bazı odaları hiç açmıyorum diyor.

geveze yazar

Amerikaliya küçük ev desen heralde 130m2 der. Avrupalıya sorsan 75m2 der.

Ben çok büyük ev istemem. Aksine büyük bahçe önemli.

logisticsmanager

Ay ben de küçük ev severim. 2+1 olsun benim olsun bahçeli olsun. Amin.

Hallegadola

Kesinlikle büyük ev.

Mirket

Evimiz buyuk

Temizleye temizleye bitiremiyorlar hergun temizlik var

Ayrica ev buyuk olunca surekli misafir geliyor kalmak istiyor

İsitmasi sogutmasi sorun

Bence kucuk ev daha iyi herturlu

Zetnikov

orta boy apartman dairesi.

2 cocuk düsünüyorum. 3+1 ya da mümkünse 4+1 yeterli. büyük ev hem fiyat hem de maintanance olarak pahali. zaman olarak da pahali.

robert bosch

kucuk eve tahammulum yok ve var boyle bi evimiz(120-130m2 civari) asla hareket alani yok. ne temizligi daha cok is yapiyosun evde 1 esya dagilsa adim atilmiyor odada. olmaz neset olmaz

ala09

Ya ben hala küçük ev diyorum. Masrafını karşılasam bile. O parayı dlır başka yere kullanırım. Çok dağılıyor adım atacak yer kalmıyor denmiş ama büyük olunca da fark olmuyor. Ona göre eşya alıyormuşun. Olur neşet olur.

Hem küçük oldu mu sadeleşmeyi de öğrenirsin.

Hobi odaları oluşturma ve misafir alma konusunda kabul edilebilir büyük ev.

Ama şu da var ya yaş geçtikçe hareketin de kısıtlanıyor. Minnacık ev bana tertip ve düzen çağrıştırıyor evse Büyük ev hafakan. Diğer taraflarda ne olduğunu bilmemezlik kaygı bozukluğumu arttırıyor. Kontrol manyağı bi tipim minik ev demek her şey kontrolüm altında demek.

geveze yazar

mümkünse saraylar, menşınlar.

büyük evde bile darlanıyorum, oda değiştiriyorum. küçük evin temizliği kolay evet ama büyük evin temizliğini kolaylaştırmanın yolları da var. yazarım isterseniz.

ayrıca haftalık bir yardımcı için bütçeniz vardır büyük evde yaşayacaksanız.

janderzel zartanyan

Ay niye veriyim büyük evimi yardımcıya. O parayı kendim
Hem ben evimde işçi çalıştırmam vicdanım ağlar. Benim baba tarafım sol görüşlü annem de kominist. Onların etkisindeyim bi nebze de olsa. Dizlerinin üzerinde emekleye emekleye yerlerimi silecek bi kadın. Şimdi bile burnum sızladı. Herkse iyi geceler.

geveze yazar

Büyük evde de yaşadım 500m2 civarı, simdi kendi evim küçük 90m2 civarı. Kesinlikle büyük ev, küçüğe sığamıyorumz her şey üst üste olduğu için temizliği daha zor diyor gelen yardımcı.

mirty

Hizmetçi ve ekonomik genişlik varsa büyük ev. Yoksa 2+1, ~100 m² olacak şekilde.

muhayyer divan

"Bigger is better". 90m2 evden 180m2 dubleks eve taşındım bir kaç ay önce, resmen terapi görmüş gibi olduk. Ufacık alana sıkışmış kalmışız.

Temizliğini düşünmeye gerek yok, arada büyük fark yok

kimlanbu

büyük ev ama çok da büyük olmayan. tikis tikis küçük evde yaşamak çok zor

yuvarlanantencereninkapagi
1

mobil görünümden çık