Arkadaşlar bir kaç kez bu sorunla ilgili duyurudan paylaşım yaptım akıl almaya çalıştım fakat bu sorunun bireysel olarak cozulemeyecegine kanaat getirdim. Bizim insanımız toplu alanda yaşamayı beceremeyen zavallı bir topluluk. Kimsenin kimseye saygısı kalmamış. Eşek gibi çocuklarını bağırıyorlar alttaki üstteki rahatsız olur demek yok. İttaparlar ayrı bir konu. Ne bok yiyeceğimi de şaşırdım. Köpek ses çıkarmasa çocuklar köpek gibi havliyorlar. Abartmıyorum çocuk Hav hav diye sokakta bağırıyor.
Neyse... Bunlari uyarmayla şikayet etmeyle adam olmaz. Gidip kavga çıkarsam hangisiyle kavga edim?
Benim için gece yatarken takip uyuyabileceğimi bir kulak tıkacı öneriniz olur mu? Daha önce uyurken böyle bir ürünü veya benzer bir şeyi kullanım öneren olursa çok sevinirim. Aklıma da başka bir şey gelmiyor maalesef.


 

yaşadıgınız aynı problem bende de var. topluluk içinde yaşayamayan insan benzeri yaratıklar yüzüne iç huzurum kalmadı. sırf bu sebepten dolayı yakında insandan uzak daha tenha bir lokasyonda müstakil bir evde yaşayabilmek için elimden geleni yapıorum. tek çare bu çünkü.

veya kulak tıpacı

limonlu eksi

içinde bulundugun durumu gayet iyi anliyorum ve de biliyorum.

Ama ne yazik ki bunun bir çözümü yok kolay sekilde.

Pahali olmasina aldiris etmeyip, luks bir sitede daire tutarsan ciddi ölçüde rahatlayacagin asikar.

Ankara'da her semt gettolasmaya basladi surilerden sonra ve sonra buna bir de depremden kaçanlar eklendi. Bunu bir örnek olarak yazdim.

Sosyokültürel ve sosyoekoniminin düsük oldugu muhitlerde "üreme" kaçinilmaz çünkü cahil ve fakir ahalinin bildigi baska bir bok yok.

Köpek sorunu ise ülkenin en büyük belasi onu da ancak devlet eliyle belediyeler çözebilir.

Yourcousinmarvinberry

3m 1100 Kullan-At Kulak Tıkacı

bunu kullandım uzun süre. hala da durur birkaç tane. elleriniz temiz olsun ki bir de kulak enfeksiyonu ile uğraşmayın. belki zaten çoktan biliyorsunuzdur nasıl kullanılacağını ama işte hiç bilmiyormuş gibi yapmak gerekiyor.

janderzel zartanyan

Benzeri basima geldi cozumlerimi yazayim

Madde 1 Bu davarlar genelde hep,

ayni semtte toplanirlar
Ayni apartmanda toplanirlar
Ayni mahallede toplanirlar

1 nezih bi yer bulup tasinacaksiniz

2 mumkunse kirasi falan yuksek bi yer bulun hem fakir hem egitimsizler ucuz yerlere yerlesiyor varos olusuyor

3 apartmanimizda daireler 3 + 1 bu yuzden farkettim ki hep dogudan gocen ayi kategorisi 10 cocuklu aileler tasiniyor. Kuvuk bi daireye tasinmal ayri bibl cozumdur dedigim gibi ev buyukse velet sayisida artiyor. Dip not bende doguluyum trip atmayin hemen.

4 bazi mahallelerde bu tioler cogunluktadir

Ozet nezih ve biraz pahali bir yere tasinin en fazla daire 2 arti 1 olsun.

İstanul avrupada yasiyorsaniz direk anadoluya gecin buda bi cozum

Zetnikov
1

mobil görünümden çık