Günün ortasındayız daha ama belki aramızda erkenci kuşlar vardır. Ben uykusuz spor yapılamadığını öğrendim. Buraya yazıyorum ki unutmayayım.

Siz ne öğrendiniz? Teşekkürler.


 

internetin herkesi psikopat yaptığını(veya psikopat rolünü oynaması için ortam hazırladığını) -bir kere daha- öğrendim.

Yourcousinmarvinberry

Et yiyen sineklere karşı ABD’nin Panama’da bir bariyer kurduğunu ve haftada 20 milyon steril erkek sineği buraya uçaklarla boşaltarak Kuzey Amerika’ya ulaşmasına engel olduğunu. Yıllık 15 milyon dolar maliyet ile 800 milyon dolarlık zararın önüne geçiyorlar. Ama fakir ya da gelişmemiş ülkeler birleşerek bunu yapamıyorlar. Zarara katlanıyorlar. Fakirsen fakir kalıyorsun. ABD’nin süper güç olmasının sebebi bu organizasyon ve lojistik yetenekleri.

gabe h coud

Onceden Obez iken sonrasindw sporda 6. Ay bitince ve 20kg verince penisimde bi kac santim buyume oldugunu, sex performasimin en az 30dk arttigini farkettim.

Zetnikov

Bi Festival varmış galiba yakında. Yanlış anlamadıysam kuruçeşmede metalcilerin çıkacağı. 7 grup var falan dedi organizatör. Kaç kişilik orası dedim, 8bin dedi. 5bin gelse kurtarır mı sizi dedim, 3bin gelse hayli hayli artıdayız dedi. İçimden koca bir yuh çektim.

Hatta aynı yerde geçenlerde scorpion konser vermiş, 12bin kişi gelmiş. Alanın dışına taşımışlar. Mekanı buradan anlayabilirsiniz, kuruçeşme diye kaldı aklımda benim.

numlock

Başka bir duyurudan kornişi sabitleyebilen bir yapıştırıcı olduğunu öğrendim. Yatak odamdaki kornişin bazı yerlerinde sarkma var çünkü dübeli koydukları yer yalama olmuş ve delik büyümüş. Eve ilk taşındığımda iki parçalı hamur yapıştırıcıyla dübeli sarıp tekrar sabitlemiştim ama 5 yılda o da pes etti. Kornişi sökmeden kolayca tamir etmenin bir yolunu bulduğum için baya mutluyum şu an.

peki madem

meta nin ai calismalari patladigi ve bi ton para cöp oldugu icin meta hissesi piyasaya zit olarak düsüse gecmis.

ai'i ögrenmek anlamak istiyorum. hangi sirketler basarili olabilir, hangi islere uygun vs.

robert bosch

günlük kalori ihtiyacımın altında kalsam ve spor yapsam dahi vücudumun değişik şekilde direnç oluşturup kilo vermemi engellediğini,

kemal sunal müzesinin ücretsiz olduğunu,

akciğer motorumun (mesela 1.0 motor 90 bg) kasayı (volvo xc90 ağırlığında) kaldırmadığını ve çekişin düştüğünü,

patatesi hiç özlemediğimi ve ketçap etkisi olduğunu,

ısı hafızası gibi ortalama yeme hafızamız olduğunu,

metroyla seyahata çok alıştığımı arabamı bir an için bile olsa terketmeyi düşünebileceğimi,

rekor bir dar alana park yapabildiğimi,

asla tam dinlenerek uyuyamayacağımı.

hepsi neyse de bu sonuncu var ya!

baldan kaymak
1

mobil görünümden çık