uzun zaman once istanbul-arnavutkoy'de bir balikcida tesadufen bir alman aileyle tanismistim. anne, baba ve iki de kizlari vardi ve aramizda baya hos, kaliteli bir sohbet gecti. sonra sizin icin bir sakincasi yoksa bu yemegin uzerine bir tatli iyi gider diye galata kulesinin oradaki viyana kahvesine goturup san sebastian cheesecake ismarlamistim, kaldiklari otel de o bolgedeydi zaten ve hem onlari birakmis oldum, hem de iyi bir sohbet oldu. cok memnun oldular, ben de oyle. babanin numarasini aldim, kizlardan birini instadan ekledim. baya kaliteli aileydi ve kizlarinin da masallahi var cok guzellerdi.(biri 25, digeri 28 yasinda) derken kizin baya fancy bir hayat yasadigini gordum; kisin isvicre'deki kayak merkezleri, yazin ispanya sahilleri... ama aramizda instagram'da birbirimizi takip etme disinda hic bir etkilesim yok; ne bir like, ne bir mesajlasma...

gecenlerde moralimin cok bozuk oldugu zamanlarin birinde bu bana mesaj atti ve aramizdaki mesajlasmayi isim bolumlerini silerek aynen paylasiyorum; (tek atimlik kursunum vardi ve iyi kullanamadim gibi hissediyorum.)

-Hi B! How are you doing?
So sad that Turkey and Germany didn’t reach the finals of the Euro!
-I wanted to ask if you have any good contact for designer bags in Istanbul? If not, don’t worry I just thought I’d ask you as you might know the ones that have the best quality
-Greetings from Munich!
+Heyy V;
All is good! We don't play anymore but the tournament continues wonderfully... I like the organisation.
+Link(konuyla alakali/belki beklentiyle alakasiz)
+I'm not so good about bags but I saw that bags in Istanbul recently and they produce that kind of things in Turkey. Maybe is there any specific bags for you?
+and Greetings from Istanbul!

Burada goruldu oldu ve mesajlasma kesildi.
Gururumu ayaklar altina alip son bir hamle yapayim dedim ve soyle bir mesaj gonderdim.

+I realized that when I read it carefully If we should talk about designer bags, as a last product for the customers I don't think we've good prices. But it can be some of the manufactury of them in Turkey. As you wish I can try find it out. Otherwise I have been designer outlets in Switzerland and there is more oppurtinities(for the specific brands) in my opinion.

Bu da goruldu ve aradan yaklasik 36 saat gecti.

(arada yerinde kullanilmis emojiler var ve buradan bu kadar aktarabiliyorum.)

Biliyorum cok sensational bir konu degil ve etkileyici mesajlar da degil. Bi mana aramaya da gerek yoktur ama uzun zamandir ciddi iliski yasayabilecegim nitelikte birisi karsima cikmiyordu ve bu kiz icin tum kozlarimi oynayabilirdim. Sanki biraz ne istedigini anlamadan tum tuslara basmis gibi mesajlastim ve sansimi kaybettim gibi hissediyorum, siz ne dusunuyorsunuz...

 

Ilk mesajdan sonra olayi daha yavastan alip halini hatrini sorabilirmissin. Cantalar icin de ne istedigini daha net anlayip ben bi bakip doneyim deyip, daha ozenli bir geri donus yapabilirdin. Google'a yazmayi kiz da biliyordur illa ki :)

Neyse ya olacagi varsa oluyor zaten, cok da seyapma :)

brkylmz

en sonunda söyleyeceğimi en başında söyleyeyim: çok da ümitlenme

yani böyle bir bilgiye ihtiyacı olmuştur sen türkiyede yaşadığından sana sormuştur. bir arkadaşıyla kahve içerken konu çantadan açılmıştır. sorup geçmiştir. yoksa zaten mesajlara cevap alırdın. aktif bir hayatı var diyorsun. kim bilir instagramda kaç kişisi vardır. aradan seçip soruyordur işte. duygusal düşünme bence çok. manyak olursun :))

yours sincerely,
zamanında çok duygusal düşünüp manyak olan bi dost

mr.goodcat

Hocam replika lv, prada, gucci falan sormuş. Kargolayamazsin simdiden soyleyim. Konu bu. Ispanya isvec takilan biri de ne biliyim merterin replikasini merak etmis. Bosver hayat devam ediyor isine bak.

optimistbakunin

Bence ortada bir şans yoktu, çok kafanıza takmayın. Verdiğiniz cevaplarda da bir sorun yok bence, gayet ilgili görünmüşsünüz. Gerisi kısmet artık. Bol şans.

pispinti

1 tik zorlarsan alman vatandasligi gelir diye dusunuyorum ama hemen olmaz.

Zetnikov

seni arkadas olarak görüyor. iletisimi kesmiyor

birkac gün ya da hafta sonra zaman bulunca uzun bir mesaj atar sonra altina email gibi best regards falan yazar. flört olsaydi bu kadar bekletmezdi ama.

alman standardlarinca arkadaslik icin normal, flört isleri icin isteksiz bir tavir.
sal. arkadas olarak gör.
o kiz sana yar olmaz.

robert bosch

Ortada hicbir sey yok, fake canta sormus sadece. Ben olsam atarlanirim bile, git official dukkanindan al derim hatta haha.

Yani umidi kesebilirsin bence.

kuehles blondes

ya aslinda o dedigin hayat tarzi maddi durumu ortalama ve bir tik ustu olan bir alman icin normal. Arkadaslarimin babasi antalya'ya golfe falan geliyo.
ben de benzer durumu bir alman beyle yasadigim icin anliyorum :D .
Benim alman kiz arkadaslarim evlilige falan Turk kiz arkadaslarimdan daha merakli. malesef seni arkadas olarak goruyor diyorum ama sonra seni tanirsa belki olur.

durgunfoton
1

mobil görünümden çık