[q]
(5) 

dambıl seti önerisi

borat #1586419
evde kullanmak için içi kum dolu olanlardan kullanan var mı?Önerir misiniz?
Bunların ayarlanabilir olanları da varmış mekanizmalı.O da ilginç duruyor fakat fiyatı biraz tuzlu.



 

Eğer ciddi çalışacaksan set olarak almak zorundasın.
Şu uygun.
www.decathlon.com.tr
Fiyat fazla diyorsan ikinci el bul.

Mirket

decathlon'un plaklarının ortadaki çapı 28mm. standart plakalarla uyumsuz. ileride agırlık arttırırsan hep decathlondan almak zorunda kalırsın. sirkeci de döküm plaka satan ucuz yer var aslında. yıllar önce almıştım. alırım diyorsan bakarım adresine. letgodan ikinci el almakta mantıklı.

xrated

@Mirket’in önerdiği setin benzerini kullanıyorum ama tek eksiği uzun barının olmaması. Onu ayrıca bulup alırsan şahane olur.

İçi kum dolu olanlar hacimce daha büyük oluyor onları da kullanıyorum ama kesinlikle ev için uygun değiller. Demirdöküm olanlar pahalı olsa da etrafı kirletmez uzun ömürlüdür ve çalışması daha kolaydır. Sadece ek olarak uzun bar alıp hareket çeşitliliğini artırman gerekir.

Edit: Dikkat etmemişim linkteki 20 kg’ymiş. 100 kg daha mantıklı bir tercih olur. Eğer heves için almıyorsan. Ben 10 yıldır fitness yapıyorum, pandemiden beri de eve aldığım ağırlık setleri ile çalışıyorum. Haftada üç gün aktif kullanıyorum ve hiç pişman değilim.

ruhen hastayim ben

Xrated dediğine kesinlikle dikkat et. Çok haklı.

Ben gene kendi bildiğimi konuşacağım;
Ben evde db ile antrenman gençken yaptım. Aynı etkiyi kesinlikle vermedi bana (etkiden kastım o dblari ayarlamak vs olarak. Bende 50 kg mu ne vardı set).

Şu anki geldiğim noktada evde spor yapacaksam;
Barfiks+dips barı
Ağırlık yeleği
Iki adet 20kg kettlebell

Bunları alırım. Bu şekilde aslında sadece sağlıklı yaşamak amacında olan bir kişinin yapması gereken her şeyi yapabilirim. Ha ama şu an bunlar bana yetmez o sebepten spor salonundayim.

Ama illa db istiyorsaniz internetten ikinci el alin. Mantıklı kişi ikinci el alır çünkü sizin gibi bir sürü insan alıp kullanmıyor.

logisticsmanager

içi kum dolu olanları önermem. hem kaba oluyor, hem de zamanla catlayabiliyor. catlaktan kum sızıyor. zamanında almıştım.

ben letgo'dan ikinci el döküm almıştım.

tabudeviren
1

mobil görünümden çık