[q]
(7) 

Crocs

sanguine #1586394
Gündelik hayatta ne kadar sık giyiyorsunuz, çok cahil bir soru sormuş olabilirim. Hiç crocs terliklersen (?) almadım. Amazondan almayı düşünüyorum, şort tişört ve crocs ile normal gezilir mi dışarıda, uçağa binmek, markette vb tatil yöresinde yapılabilecek her şey, sadece bununla çıksam tatile, hatta iki tane alıp birini plajda diğerini dışarıda falan, olur mu




 

Crocs ile dünyayı dolaşan insanlar var, tipi çirkin ama rahatlığı pratikliği temizlik kolaylığıyla tam tatil yöresi terliği

Ama araç içinde ya da güneş altında çok bırakırsan şekli bozuluyor, terlik küçülüyor, internette örnekleri var, crocs shrunk diye aratırsan fotoğraflar çıkıyor

grimavi

Ben çok sık giyiyorum, aşırı rahat ediyorum. Dediğin gibi şort, tişört, crocs, kot pantolonla da giyiyorum. Tavsiye ederim.

rock n roll

İş dışında tüm yazı şort tişört crocs ile geçiriyorum.

tatil yöresinde akşam yemeğe giderken falan da giyebiliyim diyorsan da birkenstocklara bakabilirsin. Bir tık daha şık görünüyor ama yine de çirkin bence. İki crocs yerine bir crocs bir birkenstock alabilirsin.

new day new life

anladığım sırf ismi için alıyorsun.
eğer kullanım açısından rahat olacağını düşünüyorsa aynı terlikten yüzlerce farklı markada var. hemde 3te 1, 4te 1 fiyatlara. sırf o markaya o kadar para verilmez.

my fault

bana da sirf ismi icin aliyorsun gibi geldi. sonucta bu plastik terlik. pazarda satilan plastik terliklerden farki markasinin olmasi, herkesinin markasiyla bahsetmesi. mesela sahsen ben almayi dusunmem zira yeterince spor ayakkabisi, sandalet, terlik falan var giydigim.

hot potato

Yok ya benim şekli tarzı hoşuma gitti, delikli vb illa crocs olmak zorunda değil. Ben selpak gibi zannettim yani bir marka bütün ürün cesidini kapsıyor gibi. Demek istediğim crocs gibi terlikler idi.

sanguine

seven çok rahat ediyor, sevmeyen de hiç rahat edemiyor. ayak yapısıyla alakalı olabilir.

çirkin olduğunu, şık olmadığını, doğum kontrol yöntemi falan olduğunu düşünmüyorum. gayet şık kombinlenebilir.

ben rahat edemeyen taraftayım. çok zorladım, ama o çukur şekli beni bir türlü rahat ettirmedi. temizlik kolaylığı denmiş, o da rahat ettirmedi. normalde plajda kumlu ayağını önden çeşmenin altına tutuyorsun, kumlar arkadan akıp gidiyor. bunun önü kapalı. önden tutuyorsun akmıyor, arkadan tutuyorsun içine doğru akıyor. illa çıkarıp, eline alıp yıkaman lazım. şöyle parmağının ucunda sallandırıp çeşmenin altına tutamıyorsun. plaj için pratik bir şey değil.

kibritsuyu
1

mobil görünümden çık