1 dakika içinde bile. Ama soru sayısı ve cevaplar da çok az. Bu kadar kişi şu kadarcık soruyu okumak için mi giriyorlar. Mesajlaşıyorlar desem o da tuhaf. Sizin düşünceniz nedir?




 

İstatistikleri Tuik tutuyorsa

Mirket

@Mirket: jdksksk. Sadece okuyorlardır, ilgilerini çeken bir başlık olmuyordur. Sadece mesajlaşmak için giren bir kitle kesin vardır, var. Biz buzdağının görünen yüzüyüz, bir bu kadar da yerin altında var.

sekizdokuzon

Instagram ve benzeri yerlerde vakit gecirmeyi birakmaya calisirken alistim buraya, yillarca uye bile olmadan oylece takip ettim. Maalesef sik sik giris yapiyorum. Sonunda birilerinin dikkatini cekecegini biliyordum.

mbond

Fishing yapan ciddi bir kitle var. Ayakkabınızı bağlarken bir yere oturup bağlayın, aman diyeyim.

sekizdokuzon

telefondan girdiğinde çok kısa sürede log out oluyorsun. tekrar girdiğinde oraya düşüyor. yani aynı kişiler 3-5 dk içinde tekrar istatistiklere yansıyor. şurada hepimiz 50 baş değiliz.

gabe h coud

soracak pek bir şeyim olmuyor. cevap vereceksem de bakıyorum çoktan benim söyleyeceğimi söylemiş biri varsa, tekrar yazmıyorum kendini tekrar etmesin diye. (bana göre) önemli bir cevapsa en fazla +1 diyorum bir-iki cümleyle. duyuruyu da genelde trafikte falan öyle el alışkanlığından açıyorum.

numlock

Yoo bence daha fazla. Soru sorup cevap veren birkaç baş ancak doğru ama ayda yılda cevap veren de bakıyorum istatistiğin en başında sürekli.

Soru yok, cevap yok hadi akısı da 5 dakka da okursun. Geriye mesajlaşma kalıyor. Ya da el alişkanlığı. Bi giriyor, bakıyo yine bakıyor çıkıyor.

geveze yazar

Yıllar önce burada tanıştığım bir kadın yazar vardı, o bana şey demişti: " Burayı bir devlet lisesi gibi düşün; birisi sınıfın çalışkanı, birisi komiği, birisi öğretmen yalakası, birisi asosyal, birisi kaşar... Belli prototipler var, herkes zaman içinde bunlardan birine yerleştiriliyor. Ve çıkması da öyle kolay değil, roller& sınıflar arası geciskenlik yok. burası faşist bir site. Sonra onlar gidiyor, farklı yazarlar o kontenjanı dolduruyor. Bir tiyatro çeviriyoruz, çoğu kullanıcı da olup biteni izliyor.

sekizdokuzon

Burda belli başlı bir duyuru grubu var onlar çeviriyor. Çoğuda bu grubun muhabbetine dahil olmamak için yazmıyor okuyup geçiyor.

komando kani var bende

15 yıldır düzenli olarak neredeyse her gün giriş yapıyorum, duyuruları okuyorum, hakim olduğum bir konu var ise cevap yazıyorum ki son zamanlarda daha nadir oluyor bu. 5-10 günlük tatil vs gibi durumlar dışında tüm duyuruları okumuşumdur. onun dışında mesajdır, duyuru altında sohbettir vs bende pek olmuyor. birilerine yardımcı olabilirsem mutlu oluyorum, sosyal medyada kim ne yapmış bakmak yerine buradaki duyuruları ve cevapları okumak daha ilgi çekici geliyor.

hypathia

@8910 "Sadece okuyorlardır, ilgilerini çeken bir başlık olmuyordur. Sadece mesajlaşmak için giren bir kitle kesin vardır, var." +1

Arada canım sıkılınca giriyorum. Haftada birkaç defa uğruyorum genelde. İlgimi çeken ya da bilgim olan konuysa yorum yapıyorum. Hatta onlarda bile gereksizce gerginleşenler olabiliyor. O yüzden ilgimi çeken ya da bilgim olan konularda bile bazen yazıp sonra siliyorum.

nawar

Bütün gün ve haftasını burada geçiren kişiler biliyorum.

Mesela bir tanesi şu geçen seferki "fake hesap" duyurusunu açan şahıstı.

Normal yani yüksek olması.

Yourcousinmarvinberry
1

mobil görünümden çık