Çalıştığım iş yerinde bana ilgisi olan biri vardı. Ben erkek tarafıyım o kız. Birkaç kere dışarıya davet etti. Açıkçası işe yeni başladım diye bulaşmak istemedim biraz sosyal biri herkesle muhabbeti var ve duyulursa sıkıntı olabilir diye düşündüm. Reddettim. Başkaları aracılığıyla ilgilendiğini belirtti. Birini gönderdi hatta senden hoşlanıyormuş sen ne diyorsun vs şeklinde.

Neyse 4-5 ay devam etti bu. Sonra ilgiyi çekti tamamen. 1-2 ay hiç konuşmadık. Ben işe alıştım, üstü kapalı bir şekilde ik'dan birine sordum şirketten biriyle ilişkide sorun çıkarırlar mı diye hayır iş aksamadığı sürece sorun olmaz dediler.

Bunun üstüne ben kızı davet ettim 1 kere. "Anlamadım, bana mı diyorsun çok şaşırdım " dedi. Ben de evet deyince "Müsait değilim görüşürüz" dedi.

Ne diyorsunuz tavır mı yapıyor yoksa sileyim mi kafamdan kızı?

 

oyun alanınız eşit değil. temiz bir başlangıç yapman lazım. buradan dönmesi çok zor. büyük bir jest yaparsan olabilir ama bu sefer de büyük ihtimalle dengeleri ters yönde değiştirirsin, kaçacak yerin olmaz.

ben olsam silerim, hiç bulaşmam.

gabe h coud

Kız en doğrusunu yapmış dengesiz profil çizen birine. Sizin peşinizde yıllarca koşmasını beklemiyordunuz herhalde ki bana göre 4-5 ay bile çok. Kızı rahat bırakın, kafanızdan da silin.

duygusalatasi

Sen de hoşlanıyorsan kızdan neden uzak durduğunu anlatmaya çalışabilirsin. Dinlemek istemezse kafandan silersin.

sekizdokuzon

eksisozluk.com

WithWorth

Niyet okumak istemem ama kızdan çok da hoşlanmıyor ve ilgisini taze tutmak istiyorsan da tekrar bir atak yapman kıza kötülük etmek olur.

sekizdokuzon

Aynı iş yerinde olan biriyle ilişki neden sıkıntı olsun ki? Bence olabilir, işler aksamaz neden aksasın.

Keşke sen de ilgini gösterseydin varmış ilgin. O da artık sıkılmış olabilir.

rock n roll

Kadinlarin bu konuda bir zaman asimi suresi var anladigim kadariyla. O sure gecince istek time out'a dusuyor artik. Daha rasyonel bir yaklasim aslinda. Neyse denemis, olmamis ve bu konuyu sallamis.

mbond

İletişimi kesin dönerse sizindir.

olaylar olaylar
1

mobil görünümden çık