Bu, neden olmuştur?

x.com


 

Kedinin genel eğilimi mi yoksa bir anda ve ilk defa mı olmuş önemli. Genel eğilimi böyle olan kediler var. Genelde psikolojileri bozuk oluyor. Anne ve kardeşleriyle büyümemiş ve erken ayrılmış kediler böyle olabilir kimi zaman. Şu ana kadar yalnızca bir örneğine şahsen denk geldim ki gerçekten istisnai bir durum bu psikolojisi bozuk kediler. Ama genel eğilimi saldırgan olmayan bir kedi böyle yapmışsa korkmuş, paniklemiştir. Korkup paniklemis kediye öyle "yavrum gel sana sarılıp seni sakinleştireyim" dememek, kendi haline bırakmak lazım.

prole

kuduz filan olabilir mi diye geldi benim aklıma.

elorelia

@prole +1 muhtemelen kediyi kendi haline bırakmadılar. Bir de yaşlı insanlar oldukları için saldırırken kaçamıyorlar. Belki köpek kokusu falan almıştır.

sevilen progressive türkücü

Daha önce duyuruya da “kedim kayınvalideme saldırdı” diye başlık açmıştım. Bu videodakinden daha beter hale getirmişti kadını.

Valla sebebini bilmiyorum bu davranışı üç kez tekrarladı üçünde de korkmasını panik olmasını gerektirecek hiç bir şey yoktu. Birden koşarak diğer odadaki kadına saldırıyor filan.

En son gittiğimiz veteriner böbreklerinde kristalleşme başlangıcı var dedi. O yüzden mi bilmiyorum belki canı acıdığı içindir.
Yakın zamanda ben de bebek bekliyorum umarım bebeğe yapmaz :,)

kaptan maydanoz
1

mobil görünümden çık