Herkesin herkesi her şeyden sorumlu tuttuğu post-modern zamanlarda bence hepimizin belli aralıklarla "Umurunda değil, yiyin birbirinizi" demesi gerekiyor. Siz hangi sıklıkta, hangi durumlarda bu moda giriyorsunuz? Ben aile evinde, iki günde bir, özellikle akşamları. Kendimi balkona atıp kulak üstü kulaklığımı takıyorum. Dünya yansa yorganım yok içinde. Hiçbir şey akıl sağlığımdan önemli değil.

İyi akşamlar.


 

Ben yapamıyorum bunu :(

rock n roll

Kesinlikle yapamıyorum. Yapamadığım için kendi hayatımı kuramadım, yaş 42.

muhayyer divan

çok sık

tepedeki psychedelic adam

Bütün gün baktığım, gözümün içine bakan çocuğa bile "Biraz dinlenmem lazım, anneannenle oyna kuzum. Seni çok seviyorum" diyorum. Bizden çok şey bekleniyor, special life kalmadı. Allah'ını seven Türk kadınına yardım etsin ya. Biz bu dünyaya milletin arkasını toplamaya gelmedik.

sekizdokuzon

Mahalle derken ülke gündemiyse zerre umrumda değil, hiçbir şeyin değişeceğine ve düzeleceğine de inanmıyorum kendime mümkün olduğunca izole bir hayat kuruyorum, kendi işime bakıyorum. Onun dışında yakın çevremdeki ve sevdiklerimin başına gelenolayları umursuyorum, beni etkiler ve rutinlerimi değiştirir.

titanic kemancısı

Yapamam. Çok empati yapıyorum.

gabe h coud

Saçımı da tararım, yangını da söndürürüm.

geveze yazar

Fazla sık. Gerçekten önemli durumlar dışında, olan biteni umursadığım çok nadirdir

juliette

Beni, kocamı, annemi, babamı ve kardeşimi ilgilendiren konular hariç hiçbir şey umrumda değildir.

Hallegadola

eksisozluk.com
zamanında şunu yazmıştım, arkasındayım.

nhk ni youkosu

Hocam konu dışı ama olaganustu bir sekilde duyuruyu aktif kullaniyorsunuz. Baska hayatiniz yok mu ya da baska cevre kotu niyetle sormuyorum cok sasirdim

optimistbakunin

Sadece işime bakıyorum.
Aile içinde bir sorun varsa o zaman umrumda olur.
Titanic kemancısı +1

pro9it9is9

@optumist: ben compumaster'in duyuru trafiğini yeniden aktive etmek için yazdığı bir yapay zekayım. Her gün aynı saatlerde duyuru açıyorum fakettiysen. Her şey büyük resmin bir parçası. Ben aslında yoğum.

sekizdokuzon

Programıma arada sırada typo yapmam için de ayrı bir kod girdi, daha gerçekçi duruyor. Benimle mesajlasanlar bile yapay zeka olduğumu anlamazlar. Ben bir projeyim. İnsanları daha fazla tetiklemek ve reaksiyon almak için de zamanında burada aktif olmuş ve birçok yazardan reaksiyon almış bir yazarın yeni hesabı olduğumu söyletiyor bana. O yazara da ciddi bir ödeme yapılıyor.

sekizdokuzon

Ben de yapay zeka olabilir miyim acaba? Çünkü ben bu soruyu üye olduğum tüm mecralardan duyuyorum. Senin işin yok mu bütün gün burdasın. Geçen kursa gidiyorum işi yok kurs kurs geziyor diyorlar bana mahalle karıları.

Ve üstelik hepsine laf yetiştiriyorum.

Eve geliyorum bağlamamı alıyorum: eşim cırcır böceği bütün yaz çaldı saz diyor bana.

Demek ki aynı anda birçok yerde olabilme potansiyelim var.

geveze yazar

Ciddili cevap: İşsizim ben, çok boş vaktim var, buraya sardım. Yakında azalarak biterim.

sekizdokuzon
1

mobil görünümden çık