[q]
(12) 

Dikey Supurge Sahipleri

bay b #1586300
evde isa'dan kalma bir supurge var artik yenisini almam lazim, bekar erkegim. ev 3+1 orta halli cok buyuk sayilmaz.

supurgelere bakarken dikeyler de dikkatimi cekti ama tek basina yeterli olur mu emin olamadim, yani standart supurge yerine bundan alsam tak tak evi de supurebilir miyim? bu sanki kenarda duruyormus da ufak bir sey dokulunce falan aman sunla alalim diye girgir gibi kullaniliyormus gibi geliyor.

tavsiyesi olan varsa onu da yazabilir bu arada, dyson haric.

 

Bende Fakir dikey süpürgesi var. Fena sayılmaz. Az yer kaplaması çok hoşuma gidiyor. Kablosuz olanlara bakın derim.

stejerners

Dyson hariç dediğiniz için tavsiye olarak yazmıyorum ama bizde Dyson var ve 4+1 eve tek başına yetiyor. Muadili Philips ya da Xiaomi bilmiyorum onlar da yetecektir evi süpürmeye.

pispinti

dyson yetiyor.
ama mesela inşaat temizliği gibi kaba temizlik için klasik kablolu süpürge lazım.

nuisance2

dyson var, 3+1'e yetiyor.

65 derece

2+1 evde Xiaomi G11 kullanıyorum. 2 yıl kadar önce almıştım. Düzenli temizlik yapınca şarjı gidiyor. Hatta kolay olduğu için bazen şurayı da bir alayım ya hemen diye temizliğe de teşvik ediyor.

peki madem

bekar erkeğin her kullanım sonrası dyson içini boşaltaccağını ve onun videolarda gösterilen detay temizliğini yapacağını düşünüyorsanız alın yoksa eski usul torbalı devam

eja

Dyson v6, grundig ve philips xc bilmemne dikey süpürgelerini kullanıyoruz. Evde işte yazlıkta.

Hepsi yetiyor 2,3,4+1 fark etmeksizin.

Ben dikey süpürgeye 2013 yılında geçtim.

Kablodan kurtulduğum güne şükürler olsun.

ananiyimioguz

@eja eski usul devam da torbali da olmasin artik ya haha

bay b

philips dyson dan daha zahmetsiz temizleniyor bu ara

hatta tüm hepsinden diyebilirim.

www.youtube.com

ben silmiyorum bile elime alıp çöpe gidiyorum kapağını boşatıp geri geliyorum.

diğer makinalardaki gibi hızlı boşaltma + haznenin komple çıkartılıp detaylı temizlenmesi gibi bir durum yok. tek parça, tek haraket.

ananiyimioguz

Dikey süpürge almıştım ama iade edip kablolu aldım. Dikey daha avantajlı gibi görünüyor. Mesela; fazla yer kaplamıyor, kablosu olmadığı için daha rahat hareket ettiriyorsun. Ama dikey süpürge kablosuzsa şarjı çabuk bitiyor, tekrar şarj olması için satlerce beklemen lazım. Elin hızlıysa ve derin temizlik yapmiyorsan halıları kaldirmiyorsan dikey şarjlı alabilirsin

rock n roll

@ rock n roll, hocam 1 temizlikte dikey süpürgenin şarjını nasıl bitirebiliyorsun ben düşük modda 3+1 evi 2 kere süpürüyorum yine de %20 kalıyor.

Orta modda süpürünce ilk süpürüşten sonra %40 kalıyor.

Turbo modda komple süpürmedim ama sanırım hızlı olursan ucu ucuna yeter ama zaten kimse en güçlü modda kullanmıyor ki gereksiz. Dönen başlıkları olduğu için en düşük mod bile yetiyor.

ananiyimioguz

Dikey dyson var ama süpürürken motoru da taşıdığın için uzun süre süpürmede kolum kopuyor. Bence tüm ev temizliğinde eski tipler daha kullanışlı. Dikeyler bi şey döküldüğünde falan pratik.

merhum
1

mobil görünümden çık