Merhaba,
20 gün kadar evde olamayacağım. 2 alternatif var aklımda. Birincisi, bir pansiyonda sadece ikisine ayrılan bir alanda kalmaları. 24 saat takip edilecekler, ama evden ayrılma stresi yaşayacaklar bu seçenekte. İkincisi, gün aşırı eve birinin gelip tuvaletlerini temizlemesi ve taze mama ve su vermesi. Bu seçenekte evden ayrılmamış olacaklar, ama süre çok uzun olduğu için insansızlıktan strese girecekler. Ne yapsam, ne etsem? Hiç bu kadar uzun süre ayrı kalmadık daha önce.



 

Birini bulabiliyorsaniz kesinlikle ev
Yakinda veteriner varsa yardimci olabilir uygulqmalar guvenilirmis kuzenim kedisine bakici tuttu eve gelen 1 haftaya gunde 2 kere gelmesine 7k vermis galiba doggo gibi biseydi adi
Pansiyonlarda hastalik kapiolar 2 gunde 1 biri gelse baksa yeter ama psikolojik olarak 20 gun cok uzun ;(

eja

ev tabi ki.
kediler sahipleri olmadan yer değiştirmemeli

rentts

Evde kalmaları daha iyi seçenek ama yirmi gün çok uzun bir süre. Gelen kişinin veya kişilerin onlarla biraz ilgilenmelerini rica ederseniz iyi olur.

plastik turambar

Uygulamada şöyle bir seçenek de var. Gece kalacak şekilde birine bırakabiliyorsun, o durumda da o kişinin başka hayvanı var mı filan sormak gerekiyormuş, başka hayvandan hastalık kapmaması için.

Yani sanırım ben olsam uygulamadan bir üniversite öğrencisi filan bulup ona bırakırdım sanırım. Her gün video isterdim bi de. Yani her şekil stres olacak. Ona yapıcak bi şey yok malesef.

turuncu tonlarda
1

mobil görünümden çık