Selam, bazen eskiden verdiğim cevaplara bakıyorum ve kendimi dövesim geliyor. Genelde pişman değilim ama bazıları cevaplarımın gereksiz sert olmuş. Siz arada bir kendinizi eleştiriyor musunuz şöyle bir cevaba ne gerek vardı diye?
Bu duyuruda kendimizi esefle kınıyoruz :)



 

Eski duyurularımı okumam da bazen cevabı yolladiktan sonra "Ne gerek vardı şimdi? Had bildirmeye değil haddinizi öğrenmeye geldiniz bu alemeee!" diyorum. Bana kalsa kimsenin canını sıkmak istemem de bazı nüanslar var, aşırı ayar oluyorum. Birinin bir şey demesi gerekiyor. Osmanlı'da savaşa en önde çıkan deliler gibi, kimse ses etmeyince ben patlıyorum.

sekizdokuzon

Sadece duyuru değil herhangi bir sosyal medya olayında "ne gerek var" diyebiliyorum özellikle böyle net olmayan konularda.

Zaten einstein'i getirsek 5 sene öncesine bakıp "ne gerek varmis" der. Normal

logisticsmanager

bazen "troll"umsu cevaplarim oldu. ama genelde cok basit anket veya guzin abla sorularina. karsidakini kiracak bisey demedim. sirf mizah olsun diye verdigim cevap. ama faydali cevaplarimin yaninda devede kulak kaliyor bunlar. pisman oldugum belki 1-2 soru olmustur ama sildim genelde onlari.

bi de anket sorusuna verdigim cevabi begenmeyip ozelden hakaret edenler oldu bana. o daha trajikomik :)

ermanen

Dilimin ucuna kadar gelip yuttugum çok cevabım var ama.

sekizdokuzon

ya sen mükemmel bir insansın sert cevap versen ne yazar. olumlu ve destekleyici cevapların sayesinde çok kötü anımda bana ışık oldun ekrandan. bence karman çoktan dengelenmiştir :')

duyuru'ya çok katkıda bulunmuyorum ama genel olarak internette bazen gereksiz sinirleniyorum, özellikle reddit'te. sinirli sinirli yazıyorum sonra sinirim geçiyor ve diyorum ki ne gerek var milletin önüne negatif duygu dolu yazılar atmaya. siliyorum. ama evet reddit geçmişime baktığımda utandığım çok cevap atmışım, genelde ağzımın payını da vermişler hshsh

mizore

iyiyim ben, kendimle barışığım. kimseyi sert bir şey yazacak kadar kaale almam :) daha doğrusu, sinirleri alınmış biriyim. istesem de sinirlenemem. ayrıca kimse beni hak etmiyor :p

gabe h coud

@mizore; teşekkürler o senin mukemmelliğin :)

rock n roll

@gabe h coud; ben de kişilere sinirlenmiyorum aslında, düşüncelere sinirleniyorum. Mesela nasıl böyle düşünüyorlar diye. İnat edince de sinirleniyorum. Her tuhaf düşünceye de değil, bazı düşünceler aslında olmaması gereken gerçekten olmaması gereken düşünceler.
Bu arada bugün komik bir şey yaşadın mı bizimle paylaşmak istediğin?

rock n roll

@rock: onun savunma mekanizması o ablası, üstüne varma :p biz onu öyle sevdik.

sekizdokuzon

Ben @gabe yerine bir fıkra anlatayım o zaman. Temel yurtdışına Amerika'ya çalışmaya gidiyor. Döndüğünde karısını başka bir adamla yatak odasında basıyor. Belinden tabancayı çıkarıp önce adamı vurup sonra kendi kafasına dayıyor. Karısı "Dur Temelum yanma!" diyor. Temel de "Sus ör*spi, sıra sana da gelecek." diye cevaplıyor.

sekizdokuzon

İlgilisi: encrypted-tbn0.gstatic.com

prole

Ben de bakıyorum ama hiçbir şey hissetmiyorum. İyi yazmışım, şimdi olsa yine aynı şeyi yazardım diyorum içimden.

Amaranta ursula

Sadece duyuru ve cevaplar değil, sözlükte de girdiğim çok eski entryler için aynı şey söz konusu benim için. Ulan ne yazmışım, amma da ergence olmuş, bu ne lan diye çok eleştiriyorum kendimi.

bazılarını sildiğim oluyor ama çoğunu olduğu gibi bırakıyorum.

orta buyuklukte bir ulkenin krali

Bende bakıyorum ergence, çocukca yazmışım diyorum.zannedersem 2013'de falan yazmaya başlamıştım duyuru'ya. 11 yıl olmuş ergen mişim o zamanlar.

komando kani var bende

yazılı olduğu için çok sert geliyor bazen yazdıklarım, aslında okurken hissedildiği kadar sert düşünerek yazmıyorum çoğu zaman. bazen de yumuşasın diye gülücük koyuyorum, o da çok ergence geliyor dönüp bakınca. öyle.

hrskrs

Gelen onca tepkiye rağmen duyurularımı siliyorum. Alışkanlık oldu.

Verdiğim cevaplardaysa önce mümkün mertebe empati yapmaya çalışıyorum.

@hrskrs+1 bana da bazen yazı dilinin çok yanlış anlaşılır olabileceği geliyor aklıma, sonradan okurken sanki alay etmişim veya sert yazmışım gibi geliyor bazı cevaplarım.

numlock

Kendinden utandığım için değil, kendimi sevdiğim için eğitim alıp değiştim ben. Arayışta olan, öğrenmeye çalışan, öfkeli çocuk halimi görüyorum 3-5 yıl öncesindeki duyuru ve sorularda. Burada da kalp kırmış dalga geçmişliğim çoktur insanlarla olan iletişimimde. Özür dilerim gençler

hasmetizm 2046
1

mobil görünümden çık