Merhaba duyuru ahalisi,

MG HS marka araba alan bir arkadaşıma, hayırlı olsun hediyesi olarak kablosuz Android Auto adaptörü almak istiyorum. Amazon'dan şöyle bir baktım, satılan markaların hiçbirini bilmiyorum, fiyatlar da 1500-2000 lira civarı değişiyor ve neredeyse hepsi yurt dışından geliyor.

Kullandığınız ve f/p ürünü diyebileceğiniz adaptör tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

 

Android Auto'nun olayı default kablosuz çalışabilmesi değil miydi yav?
Benim sonradan taktırdığım gariban bile kablosuz çalışır.

~yok mirror screen değil bildiğiniz auto'dan bahsediyorum. Benim araçtaki android auto en azından mirror screen değil ona eminim. Siz de kablolu ile çalışmıyor demişsiniz siz de aslında aynı şeyden mi bahsediyoruz kablosuz diyorum ben de zaten.
~Kibrit suyundan kesin data geldi öğrenmiş oldum alayı kablosuz değilmiş.

hedep

Carlinkin ürünleri iyi.

@hedep senin dediğin mirror screen. Her Android Auto destekli araba kablolu ile çalışmıyor.

numlock

toyota corolla hybrid'in (2024 modelini bilmiyorum ama) android auto'su kablosuz değil, usb kablosu ile bağlanarak çalışıyor.

kibritsuyu

@numlock öneri için teşekkürler. Carlinkit olarak buluyorum sanırım kastettiğiniz marka da bu. Amazon'da uygun fiyatlı ve Türkiye'de bulunan bir model buldum ama spesifik olarak BMW ve MG araçlarla uyumlu olmadığı belirtilmiş şansıma. Araştırmaya devam.

b30wu7f
1

mobil görünümden çık