iyi aksamlar,

kucuk bir alanimiz var ve ben cok horladigim icin digerleriyle beraber uyumak istemiyorum.

arabada uyusam zehirlenir miyim? sineklerden dolayi cam acmak istemiyorum pek. acmamak tehlikeliyse mecbur acarim tabii, en azindan oylesi guvenli olur mu?

insan, hayvan gelmesi riski filan yok yani gerekirse komple kapilar acik da yatarim ama sabaha karsi asiri soguk olur oyle.

 

Hahaha ne insalar ne hayatlar var ya :)

Uyu uyu bişey olmaz, sinek falan da gelmez.

numlock

Arka camlardan birini açıp önüne penye gibi bir şey koyarsan hem hava gelir hem de sinek istilası bayağı kesilir diye düşündüm.

sekizdokuzon

abi yanlis anlasilma olmasin, hayat benim degil, misafirim ben. zengin erkek seven kizlar eqlemesin.

mark greg sputnik

kesinlikle cam kapalı uyuma.

hrskrs

kendi nefesinle boğulursun,
camı aç kadın çorabı gibi bir şey geçir kapıya hem hava gelir hem sineklik olur.

basond

Bogulursun

abuzer

arkadaşlar ne kadar da narinsiniz.

bi halt olmaz abi, babam hastanede acildeyken içeride kıçımı devirip biraz uzanacak bekleme sandalyesi bulamayıp defalarca uyudum arabada. kışın soğuk oluyor üşüyorsun da şu mevsimde bir halt olmaz. pencereyi 2 parmak aç, el girmeyecek kadar, yatır koltuğu devril uyu. belki sabaha karşı biraz soğuk olabilir, üstüne bi battaniye atarsın, mis gibi de uyursun. mayıs'ta muğla'da, eylül'de ankara'da açık otoparkta sabaha karşı çok üşümüştüm ama üstüm de inceydi. bi hırka falan olsa idare ederdi.

kibritsuyu

pencereyi iki parmak aç +1

deprem zamanında hatay'a gittiğimde uyumuştum. elbette sabaha doğru iyice hava soğuyor ama yapacak bir şey yok.

zehirlenme olayı ise klima açıkken oluyor:

m.haberturk.com

tabudeviren

99 depreminden sonra ilk hafta arabada uyumayı baya denedim. Çekilecek eziyet değil yazın.
Onun yerine çadır ve hatta açık alan daha rahat geldi. Aşırı sıcak havasız nemli oluyor. Ergonomik olmaması da bir o kadar önemli.

Birkaç sene önce de bir otelde organizasyon hatası yüzünden epey kilolu bir arkadaşla kalmak zorunda kaldım. Öyle bir horluyordu ki kış günü Trakya'da arabada uyudum. Sabah beni ön koltukta battaniyeye sarılı dürüm gibi görenler durup inceliyorlardı uyandığımda.

nop

sineği bu kadar kafaya takıyorsan git apartta yat başkan. sıcakta camı kapatıp uyunur mu? ben klima altında bile terliyorum.

mikahakkinen

hocam şundan alıyorsun;
www.trendyol.com

camı 2 parmak açık bırakıyorsun. kapıları kitleyip sabaha kadar mışıl mışıl uyuyorsun.

trajikomix

len çat diye boğulursun yazmışlar:) bişey olmaz tabiki ölmezsin ama rahat edemezsin, hafif arala en azından bir camı tül gibi file gibi bişey koyarsan o boşluğa sinek de gelmez. olm ben nerelerde uyudum da ölmedim araba ney. bişi olmaz.

entropik
1

mobil görünümden çık