Daha ilk yarinin 35. dakikasinda adam jogging yapmaya basladi. ne press yapiyor, ne topu yakalamaya calisiyor. hatta 2-3 tane pozisyonda bizimkiler topu kapip ataga kalktiklarinda, Baris Alper bizim sahada yine jogging yapiyordu.

Onceki macta da 75. dakikada boyle maci birakmisti. ama bu macta 35. dakikada birakti.

Bu adamin her zamanki oyunu mu bu? Bu pek de verimli degil ama?

 

Yok değil, koyu Beşiktaşı olmama rağmen milli takımda gurbetçiler hariç hepsini ayrı ayrı beğeniyorum ve seviyorum.

Vardır bir sıkıntısı, bacağı çekmiştir, dalağı şişmiştir. Yoksa özellikle öyle lakait oynayacak biri değil barış Alper.

numlock

Vallaha bence verimli oynamıyor diye bir şey yok. Fransız spikerlere göre de hiçbir topu bırakmayan, rakip defans kabusu. Lizarazu'dan daha iyi futbol bilmedigimizi düşünüyorum.

Zaten komple kapanıyor takim 5/4/1 dönüyor tek barış oluyor. Taktik kontrada ona dönmek. Bu noktada 90 dakika pres yapacak barış beklememek lazım.

logisticsmanager

Yav full yürüyo, aldığı bütün topları 1,5 m sonra kaybediyo

abuzer

kaç tane düzgün top attık Barış’a?

ayıp yahu. ben galatasaray’lıyım ama ayıp. barış ve ferdi gibi 2 oyuncumuz daha yoktu. kaç maçtır yok. kenardaki de izliyor.

baldan kaymak

Adami da anlamak lazim, Galatasaray'da hersey serbest tekme, tokat, dirsek girisiyordu rakibe. Adapte olamadi yabanci hakeme

freedonia

@baldan kaymak; abi boşuna uğraşma. Eksiduyuruda kendi takımlarının basarisizliklari sebebiyle ceyrek final oynamis milli takimla mutlu olamayan bir sürü adam var. Bu arkadaşlara laf anlatilamaz. Mbappe baris'tan kötü oynuyor bu kadar konusulmadi.

Bütün milli takıma teşekürler. Ne kadar ayağına top değmeyen adamlar bölünmüş olsa da 16 sene sonra bize başarı gösterdiler.

Edit: mbappe mbappe standardina göre çöp oynuyor tabi. Ankara Demir sonra kecioren'de oynayan futbolcu değil. Demek istediğim fransizlar turklerden daha mutlu. Turklerin tek derdi tek tek oyuncu tartismak, kulüpculuk yapmak. Allahtan oyuncularimizda pek yok.
Duyuruda da keske engelleme gelse de şöyle malum taraftarlarin sorularını görmesek.

logisticsmanager

Çok düzgün adamlar var ama konu futbol olunca maalesef Galatasaraylılıkları tutuyor. Barış Alper Yılmaz grup maçlarını Çekya maçının ikinci yarısına kadar resmen boş geçti. Geçen maç ve bu maç ise benim BAY'a tek bir lafım yok. Bir forvetimiz olsaydı kanadı daha rahat kullandığını görürdük. Maalesef böyle bir saçmalık yaptık 5 maç boyunca.

Burada 35'te bıraktı. 65 gibi geri döndü. 35'te dalağı şişti diye düşündüm ama maçın sonuna doğru sekiyordu. İkinci yarı başında da tempo düşükken ara ara çok zorlamadı ama dediğim gibi. İlk 3 maç BAY'a ne kadar sövdüysem, sonraki 2 maç o kadar memnunum. Bu arada "kanatta oynatsaydı" goygoyu dönmesin. İlk 3 maç da kanatta oynadı zaten. Cenk olur, Semih olur fark etmez, bir forvetimiz olsaydı savunmayı üstüne çekeceği için Barış ya da kanatta başka kim varsa o daha rahat oynardı.

Mert Günok, Ferdi ve Barış Alper bu son iki maçta favorim. Bu arada "Barış kanatta oynasaydı" ya da "kaç top attık" demeyelim rica ediyorum. Kaç top geldiğini (24) istastiklerde görebiliyoruz. İlk 3 maç da forvet yazılmasına rağmen 270 dakikada 15 dakika falan forvette kalmıştır. Burada sorunu sırf BAY'a yüklemek saçma. Forvetsiz takım çıkarıp o takımı da Samet-Abdülkerim defansına güvenip geri yaslamasaydık şu an turu konuşuyorduk.

nawar

takımda rakibi zorlayan başka bir oyuncu yok. tek başına rakiple mücadele ediyor. takımın taktiği kontra. doğal olarak yorulduğu bir ana denk gelmişsiniz. geçen maç 75'te bıraktı demişsin 90+5'te çok ciddi dripling atarak şut attı.

bunun dışında takımcılık yapanlara diyecek bir şey yok. artık oyunculara milli oyuncu gözü ile bakmayıp takımlarıyla değerlendirenlerin öğrenmeye kapalı olduklarını anladığım için bir şey yazmıyorum

paintov
1

mobil görünümden çık