gidilir mi ya sixt ten kiraladım i20 vermezse ne verirler bilmiyorum. internetten kiraladim bu yuzden onceden arayayim mi daha once sadece tatil bolgesi kiraladigim icin umrumda olmadi ama antep mersin guvenmedigim yerler eheh




 

neden gidilmesin ki. tabi ki gidilir eski bir i20 sahibi olarak.

sizofren06

Gidilir de en son kiralama firmaları izin vermiyordu şehir dışına. Onu teyit et bence. Araç takip var hepsinde.

hops

kiralık arabaların günlük km limiti, km aşım ücreti, şehir değiştirme ücreti vs. bir sürü şartı oluyor, o maddelere dikkat ettin mi?

hrskrs

3000 km yaziyordu ama sehir disi izni bakmadim. tenks dostlar sorgulayayim

ala09

i20 vermezlerse sevin zaten. hayatımda bundan daha fazla yakın bir araç görmedim çünkü.

yazar yazmaz yazan yazar

şehir dışına izin almaya gerek yok km limitini aşmadıktan sonra. ancak farklı şehirde teslim edecekseniz o zaman ekstra ücrete tabi. aldığınız yere bırakacaksanız türkiye turu atıp (km limiti içinde) bırakabilirsiniz.

orient blue

@orient var ya, kendim yaşadım. Artivinde cenazem vardı, aracı Trabzonda kiraladım, çocuğu kafaladım da aldım cenaze ayağına. Yoksa veremeyiz dedi.

hops

i20 diye özellikle neden belirttiniz? normal araba işte neden gidemesin? :)

pispinti

@pispinti "o araba gitmez, e geçmiş olsun yol bitmez" minvali mansplaninge uğradı da benle gelecek olan arkadaş. işin içinde özel bir durum mu var diye sormak istedim. sonuç şaşırtmadan, tamamen boş yapıldığını teyitliyorum

ala09

küçük motorlu, düşük performanslı bir araç bildiğim kadarıyla. arkadaşınız o yüzden gidilmez edilmez edilmiştir. istanbul'da yaşayan antepli arkadaşım memleketine bu araç ile sorunsuz gidip gelmişti.

kurumsal araç kiralayıcıları nereye gittin geldin diye sormazlar bile.
istediğiniz yere gidebilirsiniz (özel bi maddesi, şartı varsa bilmem ancak normalde öyle bi kısıtlama yok)
ancak günlük ortalama 400km limit koyarlar. aşımında ücret isterler. araca göre değişmekle beraber 1.5 - 2 lira bugünlerde.

o araba yoksa muadilini verirler aynı segmentte. sitesinde yazar zaten benzer sınıf arabalar.
o sınıfta araba yoksa üst modelini verirler. siz bin liralık araba kiralamışsınızdır ama ikibinbeşyüzlük araba müsaittir, o verilir.

biseysorcaktim
1

mobil görünümden çık