21 temmuzdaki rammstein konseri için milanoya gideceğim.

orada vakit geçirmeye değer mi? genel olarak değmez gibi gözüküyor. (ben katedral falan dolaşmayı sevmem, hiç ilgimi de çekmez. gneelde şehrin içinde bir deneyim varsa, şehri dolaşmak güzelse vs. vakit geçiremyi severim sırf)

eğer vakit geçirmeye değmezse 20si gidip, 22si sabah döenceğim. yoksa 19u gidip 23ü döneceğim.

eğer derseniz ki; "milano tırt ama milanoya 2-3 saat mesafede şuralar var, oralara gidip bişeyler yapabilirsin" o zaman o da okeydir benim için. şimdi ne ilgimi çeker onu da söyleyeyim? uyduruyuorum; güzel köy gibi bir yerin bağına çıkıyorsundur, müthiş bir manzarada yemeğini yiyorsundur şarabını içiyorsundur. veya X bir yerin plajı çok güzeldir, atmosferi iyidir, veya sürekli insanların sokakta bişeyler yiyip içip muhabbet ettiği/dans ettiği akşamlar vardır vs. bunlar ilgimi çeker.

 

bu arada konser Reggio Emilia bölgesinde, bu bölgeye yakın söylemeniz de yeterli olabilir. milano şart değil yani

tchuck

sforza şatosu var, duomo var bir de parkları var. bologna gurme şehir manzarası falan yok ama peynileri falan güzel. şehir güzelliği derseniz cenova ve torinoyu öneririm. venedik eziyet oluyor.

mikahakkinen

hatta acaba bologna'ya mı insem diye düşündüm. hiç milanoya gitmeden.

bologna'ya yakın böyle önereceğiniz bir şarap bağı falan var mı? şehirn içinde değil, dışında. hem düzgün bir şarap tadımı yapıp, sonra aperatif bişeyler yiyebileceğimzi, güneşi falan batırabileceğimiz?

tchuck

Acik hava muzesi gibi bir mezarligi var, ama heykel sanat gibi seyler ilginizi cekmiyorsa Como Golune gunubirlik turla gidebilirsiniz, tekne turu da dahil alirsaniz guzel bir deneyim olur, ugramisken de Bellagio'da gol kenari bir yerde sarap icersiniz.

sertac akin
1

mobil görünümden çık