Twitterda Bi Post gördüm, kuranın mucizelerinden falan bahsediyor, klasik mevzular. Uzaydan da konu açıyor.
Abi adamlar yorum olarak uzayı reddediyor. Direkt uzay diye bişey yok, sizi kandırıyorlar diyorlar. Yuh aq, böyle insanlar var farkındayız dimi? Benim bakış açıma göre gereksiz mahlukat bunlar, kara sinek gibi.



 

Ee bize ne ki? Ilgilenmiyorum ve hayatimda hic olmuyo bu insanlar. Sen de dene. Sahiden kurtulman cok kolay.

halk

Adam hayatinda koyunden yada bi semtten disari cikmamis mesela. Hani otobuse bineyim 10dklik yan semte de gecmemis hic. İnternet kafeden internete giriyor ve boyle bi yorum atiyor diye hayal et rahatlama gelicek

Zetnikov

adamlar haklı muhammed uzayımı biliyordu, güneş sistemi, gezegenlerimi biliyorduki.
çölde ne varsa, ne gördüyse onlardan bahsediyor.

my fault

Bu tarz kucuk radikal gruplar dunyanin her yerinde var. Siz dogrusunu anlatmaya calistikca daha cok motive oluyorlar. En iyisi hic ellesmeyip kendi hallerine birakmak.

Seyircisiz kaldiklarinda bir sure sonra cogu vazgeciyor zaten.

brkylmz

Evet farkındayız.Başka versiyonları benim de karşıma çıkıyor.

Profiline Atatürk fotoğrafı koymuş, altına Selçuklu ve Osmanlı tarihini bildiğin sil baştan yeniden yazmış.Kendince yeni dönemler devirler vb .

Çok takılmayın, bazı emekliler etrafında kendini dinleyecek kimse bulamayınca yılların tecrübesi! ni aktarıp tatmin olmak istiyorlar.

hebanon

halen düz dünyaya inanan devlet memurları gördüm ve ciddi ciddi savunuyorlar.

mikahakkinen

Bunu diyen adam tv izlemek için taktirdigi uydunun, adres tarif etmek yerine wp'tan attığı konumun falan nasıl çalıştığını düşünüyor acaba esas mesele bu.

makbur
1

mobil görünümden çık