var ya jeton alıp köpük + su püskürtmeli yıkama kendin yıkıyorsun hani. o pratik mi? arabanın içi temiz dışı için denemek istiyorum. ama üstümüz başımız ıslanıyor mu? yoksa önerir misiniz?




 

Tamamen kisinin kendi dikkatine, ozenine bagli islanma durumu.
Misal, puskurtucuyu kullanirken, ruzgara karsi su sikarsaniz, sirilsiklam olursunuz (tecrubeyle sabit) veya tazyikli gelen suyu/kopugu tekerleklere uygularken yakin durursaniz ayaklar pacalar islanir gibi gibi..
Kisaca, dikkatli kullanirsaniz sorun olmaz.

quaker

ben bi kere yıkadım uzun yol üzerinde camdaki sinekler için denedim. çok zor o su püskürtücüsünü iyi açıda ve yakın tutmak arabanında kiri falan gitmedi sineklerde olduğu gibi duruyordu, olay fırçalamaktaymış. uzak tutarsan işe yaramıyor yakın tutarsan irkiliorsun vs.
onun yerine dönerli fırçalıya girmek daha mantıklı.

eja

üstün başın ıslanır ve kirlenir. fırça yoksa işe yaramaz, kirli kalır ama hiç yoktan iyidir. alanda fırça yoksa pompacıdan rica et derim.

ben 2 köpük 1 su alıyorum. fıçı fıçı yıkıyorum, çok zevkli. beyaz giyme toz olur :)

gabe h coud

6-7 yıldır onlarla yıkıyorum. Hiç ıslanmadım. Öyle aşırı dikkatli olmaya gerek yok. Hatta takım elbiseli sunuma giderken bile inip yıkadığım oldu.

2-3 tane bezim, 1 tane süngerim var. Benzinlikte fırça yoksa süngerliyorum.

Araba çok kirliyse, Önce su, sonra köpük, sonra durulama şeklinde yapın.

nickini vermek istemeyen uye

sünger veya fırça ile üzerinden geçmek lazım yoksa kirler ve yapışan şeyler çıkmaz.

yazın sandaletle gidiyorum eğlenceli oluyor.
kışın çekilmez

nuisance2

Fırça diyenler işi bilmiyor araba fırçayla yıkanmaz. Kılcal çizikler olur. Güçlü bir tazyikin arabada çıkaramadığı leke çok nadir olur.
Güzel petrolleri tercih et makineden makineye fark ediyor. Üzerin ıslanır tabi ama o kadar da değil ama takım elbiseyle de araba yıkamamalısın yani.

Araba yıkamasına yıkarsınız hatta keyifli bile. Ancak mesela sonrası. Sonrasında aracı kurulamazsanız bütün su lekeleri kirli gibi durur. Güzelce kurulamanız lazım. Hatta buna özel araç kurulama havluları var onlardan almanız lazım eğer düzenli yıkıyorsanız.

nuevo

hiç yapmadıysan zevkine dene.
ıslanmazsın merak etme.

OgutucuRecep
1

mobil görünümden çık