Yıllardır old spice'ın jel olan formunu (whitewater sanırım) kullanıyorum ve hiç böyle bi sorun yaşamamıştım ama son bir ayda iki tişörtümün koltuk altı kısımları renk attı. O tişörtler de yıllardır alıp kullandığım markalar aynı şekilde yani onlarla da benzer bir sorun yaşamamıştım.

Yine benzer formda jel ya da roll on gibi olan deodorant tavsiyeniz var mıdır bu sorunu yaşamayacağım? Sprey aerosol deodorant kullanmayı sevmiyorum pek. Old Spice'dan da baya memnundum hissiyat olarak. Üzdü yani durduk yere böyle sorun çıkarması


 

şunu kullanıyorum uzun süredir, fiyatı pahalı ama renk değişimi, kumaşı sertleştirme, leke sorunundan tamamen kurtuldum ben:
Verdan Doğal Kristal Roll-on Deodorant

bcdhms

Hem tişörtün üreticisi hem de roll on'un üreticisi kaliteyi düşürmüş olabilirler, sorun sende olmayabilir, tek bir tanesinde de olmayabilir.

Roll on da olsa sprey de olsa ürün cilde sürüldükten sonra kurumasını beklemiyor isen kurumasını bekle öyle devam et derim. Bekliyor isen de doğal krem deodorant yağımı var, kabonat + hindistan cevizi yağı + esansiyel yağ şeklinde, o da işe yarayabilir, ya da yine doğal içerikli leke çıkarıcılar var belki o idare edebilir

muhayyer divan
1

mobil görünümden çık