en yakın arkadaşımla birbirimizin saçlarını kesmeye karar verdik. ikimizde düz, omuz hizasında, sade ve hafif katlı saç modelleri severiz. oldum olası kuaförde zaman geçirmeyi sevmeyen tipleriz. çok komplike olmazmış gibi geliyor izlediğimiz videolardan.

makas alıcaz bunun için. marka, model öneriniz var mı? ara makas da alalım mı?

özellikle şuna dikkat edin, bunları izleyin, şöyle püf noktaları var dediğiniz şeyler varsa paylaşır mısınız please?

 

Shadowline kullanıyorum pandemiden beri 4 yıl olacak memnunum. berber bir arkadaş tavsiye etmişti. ara makası da var aynı markanın. uzunlukları oluyor bu makasların. kadın saçı için 6.5 veya 7 inçlik yeterli olacaktır.

www.trendyol.com

xrated

ben pandemiden beri kendim kesiyorum ama makas hassasiyetim yok. saclarim duz ve ince telli oldugu icin iki makas darbesiyle hallediyorum :) sacinizi kullandiginiz tarafa dogru ayirin ustten, kafanizin tepe noktasindan sonra da ortadan arkaya kadar ayirip iki taraftan yandan keseceginiz hizanin hemen altindan lastik tokayla baglayin. iki tarafin da ayni hizada olmasina dikkat edin. lastiklerin ustunden kestiniz mi bitti gitti :) ama dedigim gibi benim saclarim ince telli ve duz dolayisiyla belki benim kolay oluyordur. benim gibiyse sizde de bu yontem is gorur muhtemelen :)

in vino veritas
1

mobil görünümden çık