Gayrı uzatman sözü.
Madem ki fetva bize aid verin ki basak bağrına mührümüzü.

Evet arkadaşlar, konumuz şu:

8 senedir çalıştığımız ve yüksele yüksele kendi çapımızda üst basamaklara vardığımız işimizde rahatımıza diyecek yok. Evden çalışma, rahat bir iş, esnek saatler.

İşte her şey böyle yolunda gitmez.
Ani ve ciddi şekilde hayatıma giren bir borç var. Maaşımın %97'si, bir sene boyunca bu borca gidecek. Bu yüzden önlem olarak bekar evini kapatıp aile evine gidecektim. Fakat gmy bu işe taş koydu. Sanırım bana izin verirse önünü alamayacağını biliyor. Aklı olan durur mu tabii İstanbul'da.

Neyse ben kardeşime geldim işte bir haftadir kalmaya çalışıyorum ama olacak gibi deyil. Kardeşimin eşi kapalı ve ikimizde köşe kapmaca oynuyoruz evde. Gece uyumadan tuvalete girmeyi unuttum. Rahat edemiyorum.

Şimdi ben dün kendi müdürümle konuyu görüştüm, tazminat blöfü attım o da olmaz dedi. Sonra ne yapacağım ben falan filan derken iyi ben memlekete habersiz gideyim o zaman dedim. O da tamam ben haberim yok çık git dedi. Fakat yakalanırsan da haberim yok ona göre dedi tamam dedim.

Şirkette ortalama 9000 kişi çalışıyor, hepsinde bilgisayar olsa 9000 bilgisayar. Ben gidersem böyle itnin önünde açık bir harita ve gelen sinyaller olan bir ekran var mıdır acaba?
Ya da ben mesela genel müdürlüğe bağlıyım sinyal memleketten geliyor gibi bir şey olur mu? Bu arada bayram izninde iki gün pc açtım çalıştım sorun olmadı.

Yakalanırsam disiplin kuruluna sevk yazıyor uzaktan çalışma sözleşmesinde, müdür en fazla savunmanı alırlar dedi ama sizin düşünceniz ne?

Son olarak işimi tehlikeye atmama değmez mi? Çok sıkıldım kendi duzenimin olmamasından :(

 

yakalanırsan annem hastaydı babamı doktora götürmemiz gerekti cenazemiz vardı vs. bi yalan uydurursun. işini aksatmadığın sürece nerden anlayacaklar ki.

turuncu tonlarda

Aynı fikirdeyim hocam ama yine de aramızda belki bir itci vardır diye sorayım dedim

pavlis

"Ani ve ciddi şekilde hayatıma giren bir borç" derken kumar mı oynuyon zaid?

geveze yazar

Yok ağa depremden sonra yıkılan evimizin yerine TOKİ çıktı. Ailemin yerlesmesi gerekti bende ses etmeden her şeyini aldım

pavlis

kurumsal bir şirkette çalışıyorsan eğer, deprem konusundan bahsedersen ve sadece bir senelik bir durum olduğuna ikna edersen tolerans gösterebilirler bence.

hrskrs

Hepsini biliyorlar ama olmadı işte. Bende izinsiz gitmeyi planlıyorum

pavlis
1

mobil görünümden çık