cumartesi akşam saatlerinde istanbul'a dönüş için adana'dan yola çıkacağım. aşağı yukarı 1000 km ve 12 saate yakın sürüyor yol. bir kısmını geceye denk getirip, yorulduğumda kenara çekip bi kaç saat uyuyarak ve dinlenerek geleceğim.

daha önce tek seferde 1000km, sıklıkla da 500+küsür km yapmış olmama karşın "uçak varken ne gerek" diyorum kendi kendime.

ama uçağa yetişmek, erken gitmek, havaalanlarında bavullarda, kontuarlarda beklemek rahatsız ediyor. istanbul'a dönünce de eve ulaşana kadar bir sürü yol var. istanbul'dan uçakla gidip, orada işlerimizi halledip, kız arkadaşımı alıp beraber geleceğiz. uçak biletleri bedeli araç kiralama ve tek yön farkına denk değilse de, ciddi fark yok.

soru: adana - istanbul arasındaki yol nasıl? google maps'ten rastgele noktalara baktığımda gayet güzel ve güvenli geldi.
adanadan bi kaç saat mesafede karanlık yollar varsa gece geç saate denk getirmemeye çalışayım. daha önce oralara hiç gitmedim, gitmişken biraz da gezeyim istiyorum, en azından yola yakın yerleri ziyaret eder hem dinlenmiş olurum.

 

adana’dan istanbul’a kadar isterseniz paralı otoyolu kullanabilirsiniz. otoyolun giriş çıkışlarına göre de bir gezi güzergahı belirlenebilir.

duyulmasi gerektigi kadar

Yol gayet rahat, benzer rotadan geldik bayram dönüşü. Ayrıca 12 saat sürmez, biz daha uzaktan 1 saat molayla 11 saatte döndük

pavlis

Adana İstanbul arası yol gayet rahat ve keyifli

primetime
1

mobil görünümden çık