iznimi bayramdan sonraki 2 hafta için kullanmıştım. bu haftayı da bitirdiğimde iznim sona eriyor. izinden aldığım keyfi size anlatamam ama her güzel şeyin sonu olduğu gibi iznimin de sonuna yaklaşıyorum. yeni çalışan değilim ama bayrama denk geldiği için ilk defa böyle uzun tatil yaptım çalıştığımdan beri. hiç de hazır değilim :) nasıl gidecek benim ayaklarım o iş yerine ? nasıl aşacağım bu zorluğu tavsiyesi olan var mı :)




 

o ayaklar tıpış tıpış gidecek iş yerine .. :)
İzne çıkmak için çalışmak lazım.

diyecevaplandı

Isi hayatinda sadece bir arac yaptigin an hic boyle dertlerin kalmicak. O senin para kazanma aracin. Belki farkinda bile olmadan kendini gereginden fazla paraliyorsun eminim. Sonra iste bu sendromlar olusuyor. Eskiden boyleydim, artik pazar sabah karsi eve gelip pzt ise giden insana donustum ordan biliyorum.

Kittie

tatilden en geç cumartesi akşamı dönmüş olmak çok rahatlıyor. ben hep bu şekilde yapıyorum. pazar sabahı evimde uyanınca ertesi güne daha rahat motive olabiliyorum. pazar akşamı eve gelip pazartesi sabahı işe gitmek için kalkınca intihar etmen işten bile değil.

yazar yazmaz yazan yazar

Ben genelde tatilimi iki parçaya bölüp kullanıyorum, en azından ilk tatil sonrası "neyse bi' tatilim daha var." diyorum :) blok tatilden dönünce " bi' sonraki tatil 1 sene sonra :(( " moduna girebiliyor insan çünkü.

kumandanim

Abi şimdi tabi benim tatillerim çok daha fazla falan ama benim fransa'daki is hayatımdan anladığım is yerinde mutluysan sorun olmuyor.
Yani çok uzun zamandir pazartesi sendromu diye bir şey yaşamadım ben. Oldukça mutluyum is arkadaslarimi gormekten, goygoydan.

Ben de yazar yazmaz gibi cumartesi dönmeye çalışırım.

Ha bir de pazartesileri evden calismanin verdiği bir şey de olabilir.

logisticsmanager
1

mobil görünümden çık