[q]
(3) 

Mersin

strangerinhere #1585637
Daha önce gitmediğim bir yerde tatil yapmak istiyorum. Sizce Mersin'e gidilir mi? Biraz uzak ve yabancı geliyor pek bilgim yok. Arayışım sakin güzel bir deniz ve huzur.




 

Sehir tarafinda denize girilmez zaten. Erdemli'den sonra daha iyi. Oralar da kirleniyor bazen ve kalabalik olabiliyor. Ayaş, Kizkalesi vs. gibi yerler kalabalik oluyor yani. Daha temiz ve tenha istersen Silifke ve sonrasi daha iyi olur.

ermanen

Ben gitmezdim.

Doğduğumdan beri her yaz birçok tatil yerinde tatil yaptım. Halen görmediğim çok fazla tatil yeri var. Daha önce gitmediğiniz pek çok yer olduğuna eminim.

Mersin tarafındaysa en son çocukken tatil yaptım. O taraflarda turizm kültürünün pek gelişmediğini sanıyorum. Sakin bir yer bulacağınızdan da şüpheliyim. Elbette her sabah uyanıp arabaya binip ıssız bir koya gitmeyi göze alırsanız sakin yerleri var. O bölgeyi yeterince tanımıyorum, bunlar tahmin.

Kelebekler vadisi, Olimpos, Kabak koyu. Bunların hepsine gittiniz mi? Marmaris'in muazzam koylarının hepsini bitirdiniz mi?
Bence bölge değil de tesis arayın.

Araba olup olmadığı, kaç yaşında kaç kişi olduğu ve bütçe belirtirseniz iyi öneriler gelebilir.

Bu tesisler bütçenize, keyfinize uyar belki.
perdue.com.tr
www.baldansuites.com
beyazguvercin.com

michael_knight

mersin kız kalesinde 2016 yazında tatil yapmıştım o zaman kurban bayramından hemen sonraki ya da hemen önceki haftaydı ve eylül ayıydı. o kadar güzeldi ki çok ucuz ve denizi çok güzeldi (sıcak deniz severim)

ama ondan 1-2 yıl sonra yine bir yaz günü bayramda gitme gafletinde bulunmuştuk. o kadar kalabalık ve damsız erkek doluydu ki denizde 10 dk ya durduk ya durmadık çıktık. öyle sakin zamanına nasıl denk getirilir bilmem.

turuncu tonlarda
1

mobil görünümden çık