[teknik]
(4) 

Cimento alimi

makbur #1585600
Bahçede bir şeyler yapacağım ve 100-150 kg cimentoya ihtiyacım var.

Hepsiburada'dan falan bakıyorum 10 kg torbalar 200 lira civarı. İnternette cimwnto sirketleri vs arttığımda 50 kg torbalar 180 lira civarı.

Bu torbalar sadece büyük inşaatlara mi gidiyor? Eve getirtebilir miyim? Getirteniniz var mı? Güvenli olarak siparis verebilecegim?

Bir de cimento torbasıni açtım ve hepsini kullanmadım diyelim. Kalanı nasıl muhafaza edebilirim ve ne kdar zaman içinde tüketmek gerekir?

Son olarak da bu tarz yerlerden Kum, Agrega vs de siparis verilebiliyor mu?

 

eve getirtmen zor. ayrıca araba tutman lazım. araban varsa git al. internette pahalı olur bunlar. kargoyla taşınması da zor.

jelly bear

@thetruenorthstrongandfree

Hazır Beton işimi görmez ama hazır beton varlığını hatırlattiginiz için teşekkür ederim başka işlerde muhakkak lazım olur

makbur

150 kgcimento 3 torba oluyor. yakınlarınızda nalbur insaat malz. satan yer varsa onlardan alırsanız evinize kadar getirirler.

exlibris

Su ve nem görmediği taktirde uzun süre saklayabilirsin. Torbasını kullanılmayacak şekilde yırttıysan poşetlere ya da plastik leğene falan koy. Bir şey olmaz.

Yalnız 50 kiloluk torbayı kaldırmak her babayiğidin harcı değildir. Dikkat et de bel fıtığı için doktor önerisi diye başlık açma.

Mirket
1

mobil görünümden çık