İçin ayırdığınız bütçe nedir ? Bir ayakkabıya ne kadar para verirsiniz ?




 

Bir yazlık bir kışlık spor ayakkabım olduğu için, yani 6 ay aynı ayakkabıyı giydiğim için paraya kıyarım, iyi bir markanın iyi bir modeli ne kadarsa o kadar öderim

nundu

300 tl.

Mehmettheslim

Valla gerekirse kıçıma don almam, ayakkabıda paraya kıyarım.
Ayak sağlığı önemli.

Mirket

2 3 bin arası veririm.

dissendium

çok farklı fiyat spektrumuna yayılmış ayakkabılarım var. mesela 30 euroya aldığım harika spor ayakkabılarım var, reebok. çok rahatlar. 200 euroya aldığım blundstone da var. kışın hemen her gün ayağımdalar. ihtiyaca göre değişir kaç para vereceğim ama spor ayakkabıya çok para vermem.

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim

gözüme güzel geleni alıyorum direkt parasına, markasına bakmadan. bi ara mesela baya şu pull&bear ve onun gibi yerlerde satılan ayakkabılara sarmıştım.

hops

ben artık ayakkabıda estetiğine, parasına bakmıyorum sadece ayağımı rahat ettirsin yeter. tüm ayakkabılarım skechers, sadece bu markada rahat ediyorum mlsf.

Gradient_tabanlı_mor

Benim üst sınırım 5-6 bin. Durumum olsa fazlasını da veririm, ayakkabı, ayak sağlığı önemli.

sekizdokuzon

Spor ayakkabısına en fazla 340 Euro verdim.
Normal ayakkabıya da 12 bin tl verdim.
Daha pahalısında gözüm yok.

gabe h coud

Herhangi bir ayakkabıya 3bin liradan fazla vermedim. Ama giyilebilir herhangi bir ayakkabı da bence 2binden aşağı değil. Bir tane Dexter'ım var, herhalde en pahalı ayakkabım odur.

prole

En son 5k verdim ama gittigi yere kadar giyerim. Habire ayakkabi almiyorum. Alinca da kaliteli olsun isterim. Kislik, yazlik o kadar aliyorum.

Sadece topuklu ayakkabi icin para dokmem, cunku surekli ayagimda olmuyor, mangodan falan indirimde gordukce topluyorum.

Kittie

2 senedir yeni ayakkabı almıyorum. En az 1 ya da 2 gün ara vererek ve bakımına dikkat ederek giydiğim için sağlam duruyorlar. Güncel fiyatlara baktım. 4-5 bin civarı veririm sanırım.

nawar

4500.

unalub

@nundu +1 bi yazlık birde kışlığım var. cacıkları çıkana kadar giyerim yani kime ne. kışlığı dekatlondan alınca epey götürdü beni.

geveze yazar
1

mobil görünümden çık